Saturday, January 7, 2012

Aku Dalam Dunia Yang Penuh Dengan Ke'blur'an.

Assalamualaikum.

Exam fever dah start hari Rabu hari tu, diikuti dengan penghantaran proposal PSM.
Mulanya excited nak buat 2D animation. Siap draft storyboard lagi kau. Semangat waja!
Dah tu, pergi jumpa SV. Dia tak tolak tapi cakap kat kitaorang 'cuba kamu sertakan dengan something yang special'. Erkkk... special? Malam tu, meroyan habis cari idea nak buat apa.
AR (Augmented Reality), clay animation antara cadangan SV. Bunyi macam best, tapi ........ aku nak buat something yang tak akan menyusahkan aku nak kena belajar apa-apa software. Sakit duhh nak kena study benda-benda macam tu -.-'

Oh, aku blur sangat sekarang ni but still calm. Haha.

Sebelum tu, nak promote sikit ni. Nah! ------->

My first baby. Haha.

Nak sambung meroyan balik. Haha. Bai! Thank you for reading this :')

notahujungkaki: Excited nak promosi walau tak tahu macam mana feedback nanti ------- maklumat lanjut klik di sini  dan sini :')  
notahujungkaki2: Geng meroyan sehati dan sejiwa----- Cikimon&Tika.
notahujungkaki3: Kena bersemangat! Gambate ^^Y ----- Nanti nak review blogshop kawanku, Jijin :')

2 comments: