Tuesday, November 23, 2010

~bila cuti...~

cuti???... :) sapa yg xsuka cuti. cuti sekolah, cuti semester, cuti-cuti malaysia... heee~ bila cuti, boleh blek umah. bila bleh blek umah, bleh jumpa famili. uiii.. best!!!! >,< pasal hilang suma tension yg tesimpan dlm pala. but da best part is bila dpt makan masakan mak (especially aku laa...^,<) best gilerrr kot... heee~ >,<
hari neh,, temaktublah pengisytiharan cuti semster bermula bgi student bitm...>,< sgt gembira wooo0~ mau blek woo0000,,, ngeh2... 
nk dijadikan ceta, aku neh tiap blek cuti, mmg xcited. tak kiralah cuti apa pon, kalo namanya cuti, mmg terxcited scra otomatik. hehe~ >,< kwn2 lma (addin,sisDla,bella,jijin,wanniey,kakSya,minna,kakT) ckup memahami. haha~ aku laa owg yg paling awal skali menghumban segala pakaian masuk ke dalam mr.baggy(beg aku,,lalala~ ) tuh dulu, but still 2day, tabiat tuh masih berleluasa. kehkeh~ >,<
bila cuti2 nih, mmg sonok. sonok gila2 kaw punya lorh. sampai xtau camna nak ceta betapa syi0knya bla cuti tuh dtg. hehe~ tapi kena jaga diri jugak. iyalaaa kwn2,,, kan kita x abih studi lg. ingat tu. sem dpn kena ngadap segala apa jadah nota2 tuh...@,@
bila kat umah tuh, ringan2 kan laa diri menolong madam aka mak masing2. jgn buat cam kat hostel plak (peringatan ntok diri sendirik,,, gagAAA~ ) hehe~ tp besa nya aku.. almaklum laa... sesekali cuti, jawabnya... hehe~ sendirik paham...>,<
antara aktiviti yg buleh dibuat time cuti; 1st of all,,, musti laa makan2...makan2...& makan... hehe~ 2ndly,,, tingok tv... hehe~ ^,<,,, lpas tuh,,, buat laa pa2 aktiviti yg dirasakan patot dilakukan misalnya tit0w~ hehe~ tit0w is da best!!!


~ dear my friend, selamat bercuti!!! taking care.hehe~ 


::KuyaHaris::stYl0VEhttp://www.emocutez.com







1 comment:

mizz mahizan said...

happy holiday kuya..weeee (^.~)