Tuesday, February 22, 2011

Funny Animal's Photo

dalam dunia binatang ni,bukannya boleh kita jangka apa yang dorang tengah buat atau fikirkan.gambar-gambar ni sebagai bukti yang mereka ada life sendiri,yang kita tak tahu *just joking xD* kreatif sungguh mereka-mereka yang mengedit dan menggayakan binatang-binatang terpilih ini untuk nampak cool dalam gambar.haha..maka binatang-binatang ini boleh berbangga bila ada orang yang tengok foto-foto mereka xD

jom layan --->


rileks aje kan kangaroo ni bergaya ala pak arab.siap rokok,tu yang cucuk-cucuk kat badan tu..binatang pon reti hisap kaa? xD

anjing si pemakan kepala.kepala manusia kah itu?

ini datin dolphin.haha..dengan handbag,rantai segala memang layak untuk join red carpet

lalat dengan mini bom

siapa kata haiwan tak reti main komputer?spesis ni,aku percaya ada yang dah berjaya jadi programmer.haha xD

sempoi gila monyet ni berposing.siap dengan pisau ditangan.aiyoo..takot beb!haha..mau menangis tyra banks tengok betapa fotogeniknya monyet ini ;)

dolphin mengganas!habis kapal itu dikerjakannya.sekor-sekor pulak tu.hah..cepat amik dolphin ni kerja dengan military.

snowball fight.perlawanan antara budak baju biru dengan 5 ekor dolphin.agak-agak siapa menang?hehe

fokus fokus fokus.perlu tepat menembak ke sasaran.adik beradik alvin&chipmunks ni.yang ni masuk tentera,mereka jadik artis.hehe xD

pernah tengok monyet macam ni?hah..only one in this world.haha..di atas ini lah beliau

ni kumbang polka dot nak membalas dendam setelah kaki gergasi ni pijak keluarga beliau dengan sengaja xD


menarik tak?menarik tak?antara gambar-gambar yang aku jumpa ni,paling best rasanya gambar monyet dengan pisau,bergaya sakan beb!wahaha..xD menangis semua model tengok pose fotogenik&lawa itu.

thanks for reading :)

6 comments:

Pilot Kapal Terbang Kertas! said...

wahh. comel lha dolphin bawak beg tuhh. rase nak curik je beg dye laju2. pastu lari masok bilik. kunci pintu. HAHA.

~::KUYA HARIS::~ said...

hehe..comel comel!haiwan zaman sekarang pon tau berpesyen.haha..mana belajar ntah :)

little cart00n said...

comel gila semuanya!
hahhaha

~::KUYA HARIS::~ said...

mmg comel.haha~

cik zaza said...

hahaha..comel kot binatang2 ni..

~::KUYA HARIS::~ said...

@zaza

model terbaik kot.haha xD