Saturday, February 19, 2011

Kenapakah?Owahh..Only One Word

----------> Only one word to describe me right now <-------------



-----------------------> which is <---------------------------------



------------------------> BORED <----------------------------------



-----------------------> BOSAN <-----------------------------------



---------> T____T <----------------------




antara perkara-perkara yang aku dah buat untuk hilangkan bosan:
- aku tengok muvie.cisss..sama jugak.tak ada sebarang perubahan.asyik skip skip dan skip.
-baca komik*ulang ulang ulang* adooiiaii..naik aku hafal skrip dalam komik tu T_T
-dengar radio.perghhh..asyik-asyik lagu sama.semua stesen radio dah tak ada lagu baru ke?
-main game need for speed.mak aii..pasal apa aku teror hari ni?dah empat kali menang racing kat stage 4 *mood sangat tak excited*
-tidur.dah aku golek-golek,still tak boleh pejam mata.tanda terlebih tidur nih     -_-*
-study for midterm exam,labtest next week.lagi laa tak jalan.aku tengok buku statistic,CGI,adesss..sakit-sakit.no mood to study T_T


macam mana nak bagi simptom bosan yang mendajalkan aku ni hilang?cuba bagi tau  -_-

terima kasih pasal sudi baca entri membosankan ni.huhu T,T

4 comments:

miss shark said...

bored is apart of life..i guess :)

~::KUYA HARIS::~ said...

ahaha~right ;) tapi kan bila da bosan,perghhh,,cam pa ntah neh.suma benda tak kna.wuwuu~

nday said...

perlu jalan tu kot..!
nengok-nengok alam yg hijau,,
biar ilang tu bosan nya..

~::KUYA HARIS::~ said...

ehee.. ;) btol tuh.mmg kena jalan2 kot.jom2..