Sunday, February 20, 2011

Silent

.................... nothing to SAY ....................


thanks reading this.

notahujungkaki : bajet macam blurr aje kan aku nih.wakaka..aku perlu studi studi studi kerana esok kelas sampai malam dan bila balik rumah,aku tak akan pegang buku melainkan terjun ke katil dan tido.haha xD studi ke?aku kalau studi depan pc,bila dah kat depan pc pasang pulak muvie,anime.mata melekat kat buku beberapa minit aje,then melekat pulak kat pc.uhuuu..*tiap-tiap kali exam ke test ke,aku memag macam ni*

4 comments:

wanur idha said...

ala u ni..cam x bese plak..i knl u ni camner okay..hehe :D

~::KUYA HARIS::~ said...

ahakS~ u nih..hehe ;D memahami i laa kan kan..mmmuaxxx...really miss u,u knoe..xD

wanur idha said...

3 thun i bsame u..xkn x memahami u lgik..kn..huhu..miss you too my lil sis ^_^

~::KUYA HARIS::~ said...

^0^..tau tak,dari td i asek ngadap buku tapi kan kan..jujur sebenarnya tak fokus langsung.haha xD jap2 tingok muvie,jap2 maen game.studi?uhuk2..satu per tiga je sis