Tuesday, April 12, 2011

Abah..You Are The Best Daddy!

i love you
i need you for my entire life
tiada siapa yang dapat menggantikan tempat dia di sisi aku
hanya dia seorang hero dalam dunia aku sejak kecil sampai sekarang
owhhhh abah..selamat menyambut ulangtahun yang ke 50 xD

aku rasa sangat teruja untuk post entri hari ni.haha.today is my dad's birthday!oyaaayyy..ya!12 april.excited gila aku cakap dan wish kat abah sampai terlebih 5 tahun pulak umur abah.haha.maap ye abah.anak mu tak sengaja xD tahun ni genap 50 tahun usia abah.

aku anak abah?ohh yeahh..memang aku anak abah.semua mesti nak abah.haha.shopping pon ajak abah*mak tak dilupakan ;) tapi rata-rata kawan-kawan lama kata aku anak abah pasal asyik berkepit dengan abah aje.haha.dorang jeles!*selang 3 hari lagi,birthday mak pulak.wahh..parent aku berkongsi bulan tahu!kalau kami adik-beradik buat kejutan birthday,senang.sekali gus.jimat budget.

aku bersyukur sangat kerana dikurniakan parent yang sangat-sangat tak berkira dalam soal apa pon.mereka sangat baik dan aku sayang sangat kat mereka berdua!abah sangat cool,bukan seorang yang pemarah.biasa laa anak-anak ada jugak buat silap,degil dan tak dengar kata tapi abah hukum dengan cara yang paling lembut.paling ganas pon kena kejar dengan rotan tapi tak pernah sekali pon abah angkat rotan kena badan kami adik-beradik.*aku laa yang pernah kena kejar keliling rumah,abah pegang rotan.ni kes tak dengar cakap abah.haha* 

this is my abah.posing beb!haha.abah aku suka melayan kerenah anak-anak maka tanpa segan silu abah pon berposing bila juan mintak abah bergaya sikit time nak snap picto xD cool tak cool abah aku ni.haha.ni time raya tahun lepas kat kampung.

abah..doa anakmu ni semoga abah sentiasa dirahmati,diberkati dunia dan akhirat.semoga abah dimurahkan rezeki*maka aku pon murah rezeki jugak xD*,diberi kesihatan yang baik.i love you so much abah!

thanks read this entry :)

notahujungkaki: kadang-kadang aku rasa abah sangat sporting. ada waktu abah bersikap tegas. that's my papa xD peace!

4 comments:

miss shark said...

cik kuya, wish to your father ok. hehehee (walaupun tak kenal). saya pun anak ayah jugak :') betul3, cepat2 la bawak menantu balik rumah. hihihihii

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss shark

ahahaaaaa. ^^ lama lgi baru boleh bawak balik rumah tahu.hehe XD

amny said...

saya pon sayang abah saya....sob3..:'(

~::KUYA HARIS::~ said...

@amny

ahahaaaa ^^ memang sayang lol :)