Wednesday, April 6, 2011

Isteri ----> Dulu,Sekarang dan Masa Depan.

hari ni buat entri pendek-pendek sudeyyyy.
tengok ni ----------> xD


|
|
|
|


|
|
|
|


jangan laa in the future,situasi macam ni berlaku betul.haha.kesian suami tu kak oiii.dah macam bibik dah.bini pulak macam big bos gitu!sekarang ni pon rasanya memang ada kan kan situasi macam karikatur wife of today tu.habis lupa segala dosa meninggi suara kat suami tu.renung-renungkan laa sambil bergelak ketawa bersama tengok katon kat atas tu.haha.

thanks for reading :)

notahujungkaki: satu persoalan bermain dalam kepala,kenapakah hari ini aku memasukkan entri pasal orang berumah dan bertangga?haha xD gamaknya pikir kawan-kawan aku yang bakal menjadi isteri orang tak lama lagi.asyik kawan aje yang dah kawin,aku bila pulak?haha..masih jauh perjalanan aku.masih tak puas bergelar bujang gitu!haha xD peace!

14 comments:

miss shark said...

atau, lebih tepat lagi, suami kena queen control kan? hehehee.. cik kuya cepat2 la kawin :) ohh, study dulu.

amny said...

amni xsabar nak kawenn..huhuuh...^^

nona hidayah said...

Awak, gangster nyer isteri2 zaman sekarang ngn isteri2 di masa dpn..haha

i am S!L4H.. said...

dunie semue nk terbalik. kehkeh

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss shark

erkkkkk..kawen??waaaaa..tak boleh lagi laa.masih tak lepas.haha XD

~::KUYA HARIS::~ said...

@amny

hehe :) jom kawen! hehe ^^ amni,nanti sampai laa masa berumah dan betangga tu.hehe ^^

~::KUYA HARIS::~ said...

@nona hidayah

haha.mafia tuh.laki takot beb! XD

~::KUYA HARIS::~ said...

@i am s!l4h

haha ^^ betol2.

syairahmohdanuar said...

haahaahaa.sekarang laki yg takot bini x)

~::KUYA HARIS::~ said...

@syairahmohdanuar

hehe XD tahu takpa.haha.depan bini pijak semut pon tak mati! XD

Miss Eiza said...

haha..kelakar...tapi rumahtangga bukan kena takut antara suami isteri..yang penting hormat menghormati dan kasih syg,,,

haha <--komen seorang budak hingusan

jeBateja said...

Errr...kalau wife den mcm tu ( future )....nampak gaya kena pakai pendinding lah.....ahakz

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss eiza

XD tahu takpa ^^ hormat tuh sgt laa penting! :)

~::KUYA HARIS::~ said...

@jebateja

hehe ^^ pakai laa pendinding laa yang kuat sikit.hehe XD