Wednesday, April 13, 2011

[Join] : Contest Kenangan Zaman Sekolah


aku dapat tahu pasal contest ni dari blog amny.baca dia punya cerita time sekolah dulu,menarik.hehe.maka aku tergerak hati nak join jugak.ni pon aku curi masa buat entri laju-laju*terpaksa tinggal exciment sebentar xD* cerita aku nak kongsi sangat ringkas.tapi ringkasnya cerita tu berbekas sampai sekarang.haha.*dah 2 kali aku buat entri pasal lamaran ni kot.hoho*

*-------------*
perkara ni terjadi masa aku umur 8 9 tahun gitu,kiranya darjah 2 3 laa*ingat lagi ni.haha* time tu subjek lukisan.semua orang sibuk nak tunjuk bakat masing-masing.time aku tengah syok melukis ni,dak ajib datang kat aku dan berlaku laa satu perbualan antara kami.

dak ajib: nak pinjam kaler.
aku: boleh tapi dengan syarat.
dak ajib: syarat apa?
aku:janji,bila dah besar kau kahwin dengan aku!
dak ajib:okey.aku janji kahwin dengan kau.

haha.tu laa kenangan yang paling aku tak boleh lupa bila dengan beraninya aku melamar kawan sekelas aku untuk jadi laki aku bila dah besar.haha.time tu aku tak fikir apa-apa melainkan perasaan suka aku kat dia.memang sejak sekolah tadika lagi kot aku minat,suka kat dak ajib.bagi aku dia laa kawan lelaki yang paling baik,comel gila time tu walau ada masa nampak selekeh.haha.

di sini aku nak tag ---> diera   ||   missweet

thanks read this :)

notahujungkaki: cerita penuh kisah aku lamar dak ajib?hah..kelik laa kat sini ----> read here.haha.satu pengalaman menggatal before masanya.kalau ingat balik,memang aku malu gila yang amat sangat.haha.tapi kan kan,aku bangga jugak dengan diri aku yang masih kecik time tu.berani meluahkan perasaan terhadap orang yang diminati xD peace!*hujung minggu ni aku nak start balik blogwalking. hoho.dah beberapa hari membiarkan kunjungan blogger-blogger tanpa balasan.yang memfolow blog tak seberapa ni juga nanti aku akan folow up.urghhhh..lepas settle segala jadah kerja projek ni,nak jumpa exam pulak T______________T**

6 comments:

amny said...

hahahaha..join gak akhirnyee..^^

goodluck..(^^)Y

~::KUYA HARIS::~ said...

@amny

miahahahaaaa XD ..nih kes tengok kebest-an contest ni.hehe ^^

miss shark said...

hihihii.. boleh pulak letak syarat kawin ye? nakal.

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss shark

haha XD opkos laa letak syarat.hehe ;)

cik nurussalwa said...

as'salam,
wah~ beraninye. hihi.
mmg minat sesungguh tu~

neway, thnx sbb join kontest ni :)
terharu rasa..
=)

pape pun, good luck, juri tgh buat penilaian.
=)

~::KUYA HARIS::~ said...

@cik nurulsalwa

hehe ^^ berani time kecik2 aje.hoho XD