Saturday, April 16, 2011

Dia Sangat Comel!OMG..Macam Doll.

comel comel comel!!dengan mata bulat penuh,muka bujur,hidung mancung-almost perfect,she just like a real barbie doll-OMG.so cute!bila tengok si comel ni mengingatkan aku kat salah satu karekter dalam Final Fantasy.dengan kecomelan beliau tu,maka si comel bernama Wang Jia Yun ni menjadi kegilaan guys kat korea selatan dan menjadi topik carian paling meletup kat sana.wahh..sekejap aje kot boleh naik popular.haha.





the real alive doll.

sememangnya tak dinafikan jia yun ni sangat laa comel.berkali-kali mata tengok tapi tak jemu.dengan muka secomel dia ni,mana laa guys kat luar sana dengan rajinnya stalk dia.haha.aku yang girl ni pon sibuk-sibuk cari info pasal dia.setelah aku godek-godek google,cari semua ceruk info yang google bagi,akhirnya aku jumpa sesuatu yang sangat best.haha.nak tahu?sabar.

the truth is,dia memang comel tapi tak secomel dalam picto kat atas.haha.aku pon tertipu!kecomelan dia ni sebenarnya menggunakan photoshop*like a magic spell pulak kan kan photoshop ni.haha*dalam pada mereka-mereka duk asyik cari info pasal jia yun ni,ada jugak sebilangannya yang macam tak percaya dengan kecomelan jia yun adalah asli.katanya diedit.haha.

here she is.the real one jia yun.not edited picto.

cute!walau dah tak ada rupa doll tu,still comel :) better look like this.

thanks read this :)

notahujungkaki: dengan menggunakan software retouch image-photoshop,ect dengan mudah aje boleh fool orang dengan ketidaktulenan picto tu T______T* bagusnya benda-benda macam ni menunjukkan orang tu kreatif.haha xD peace!

10 comments:

RaraTan said...

wahhh. comeyyy giler. RT dengan model atas ni... kalau dibandingkan jauh panggang dari api. kewh2

miss shark said...

kalau tak photoshop tu lagi comel. neutral look lagi comel. hehehee.. yang penting dia memang comel lah.

berapa banyak comel daa =='

~::KUYA HARIS::~ said...

@raraTan

hehe ^^ rara pon comey laa.hehe ^^

btw,,thanks for drop here :)

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss shark

hehe ^^ tahu takpa.baru laa nampak real human.haha XD kalo yang comel lepas edit tuh macam pelik sket laa tapi still suka.hehe ^^

Aku Dan Teksi said...

ada berita kata badannya putih macam susu betoi ka?

~::KUYA HARIS::~ said...

@aku dan teksi

ya laa kot.tp kalo tingok picto sebenar dia,tak ada laa puteh cam susu.yang fully edited tuh aje nampak kulit gila licin puteh melepak like a susu :)

aku said...

muka edit tu menakutkan walaupon tak dinafikan comel..haha

~::KUYA HARIS::~ said...

@aku

haha XD for me lg prefer yang tak macam doll tuh.hehe..coz lagi nature look. :)

btw..thanks for visit here :)

fadhdeela said...

mak aii bulatnyer mata dia!!!!

meh sini: Shisah Lebih Bahaya Dari Rokok!!

~::KUYA HARIS::~ said...

@fadhdeela

tahoo takpa.dah macam mata ikan da bulat tuh.hehe ^^