Monday, April 18, 2011

Cute Names To Call Your Beloved One.

untuk beberapa jam yang lepas,aku hanya duduk depan pc mengadap interface new post kat blog ni.fuh..ni kes tak ada idea nak share apa.sangat -sangat lost.haha.nampak title entri kat atas?oyeahh..malam ni nak buka cerita pasal panggilan manja atau panggilan special kat orang-orang yang special bagi kamu semua*sangat banyak digunakan oleh mereka-mereka yang sedang asyik bercinta dan juga pasangan suami isteri*

biasanya panggilan special ni ditujukan khas buat perempuan,kan kan.antara yang biasa diguna*yang pernah aku dengar dan tahu oke* yayang, honey, sayang, baby,darling dan ect.rasa macam dah biasa sangat kan kan.apa kata guna nama lain,nama panggilan yang nampak lagi comel gitu ;')

letcheck out!here is the list of some cute names to call your beloved one :')



hunny bunny---sangat sesuai buat si special yang playful.playful oke,not playgirl or other than that.
preety eyes---bila si special tu memiliki sepasang mata yang cantik,berkilau,apa salahnya memanggil dia dengan gelaran ni.memang betambah berkilauan laa mata dia.hehe.
princess---pasti si special sangat suka dan tersenyum lebar bila dipanggil dengan nama ni.haha.ingat senang nak digelar puteri?
pumpkin---bila gelaran bunyi macam ni bukan bermakna si special ni macam pumpkin oke.but it sound good and quit cute,right? ;')
beautiful---nama panggilan yang simple tapi sangat effective oke.
cupcake---perfect for si special yang manis dan look innoncent.
sweetheart---walau dengar macam common tapi kan kan kalau dipanggil dengan nama ni cukup membuatkan si special rasa sangat special ;')


nama panggilan macam tu hanya sebagai satu tambahan perasa kasih sayang dalam hubungan yang terbina.sekalipun jarang dipanggil sedemikian atau tak pernah dipanggil dengan nama-nama gelaran comel macam kat atas atau sebagainya,it doesn't mean dia tak hiraukan korang.hehe ;') it just a name,oke.

thanks for reading this :')

notahujungkaki: aku sangat suka tengok parent aku.ada masa mak aku panggil abah aku darling.ada jugak dia panggil ayang.comel kan kan mereka.haha.tapi sepanjang masa dia panggil abah jugak xD owhh..really miss both of them!

14 comments:

amny said...

pa dan ma..part ni ase klakar skit rr..macam dah pggilan skrg nii..haha

~::KUYA HARIS::~ said...

@amny

haha XD cuba amny sebut betol2 pa...ma..bunyik dah macam megi pama kan kan.hehe ^^

tuh laa.skrg macam2 panggilan daaa. ;')

tiQz said...

cupcake, pumpkin.. lapa pulak.... hehehe

~::KUYA HARIS::~ said...

@tiqz

ahahaaa XD mahu makan ke??hehe ^^ cupcake yang paling enak.hehe :')

FaKArePa!n said...

apsal tak guna nama kuih je.. pggil la Donut ke, Pau ke, Baulu ke.. kiut gak macam tu.. hehe

~::KUYA HARIS::~ said...

@fakarepain

hoho XD boleh jugak tuh.panggil macam kuih daa.hehe :') let terai reramai.hehe ^^

thanks for drop here :')

miss shark said...

cik kuya panggil beloved cik kuya apa? hihihihiiii...

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss shark

haha :') soklan trick tuh.hehe ^^ i call him 'B' je.hehe ;')

Nyze 二ザ Crazee said...

me and my beloved fiance guna bee(honeybee) and bb (hubby).
and pernah gak nyze-chan tanye kat dia, lepas kawen nanti nak panggil ape. kena panggil "abg ke?" <--tanye dengan muka berkerut. haha

jawapan dia: guna yg sekarang ni. awww~~~ *blushed 88saat..*

~::KUYA HARIS::~ said...

@nyze crazee

sooo sweet laa.hehe ^^ kan kan tak ramai kot guna nama manja2 sayang time2 kapel bila dah kawin,kan kan :)

Nyze 二ザ Crazee said...

so true.
lepas kawen terus jadi kureng romantic. lepas kawen patut berganda2 romantic, kan? >_<

~::KUYA HARIS::~ said...

@nyze crazee

haha XD setuju sangat!!!jgn romantic time b4 kawen aje.dah kawen lagi laa kena bertambah romantik.ahaksssss :')

Nyze 二ザ Crazee said...

tau xpe.
oh bestnye kalau still romantic after kawen. sangat lucky, okay?
even kalau after beranak pinak pun, still romantic. confirm anak2 pun terasa tempias lovey dovey mak bapak diorang.. hehe

~::KUYA HARIS::~ said...

@nyze crazee

hehe ^^ ya.memang dapat tempias kalo parent romantic.hehe.sejuk mata memandang kan kan X'D