Saturday, May 21, 2011

Berapa Nilai Blog Kita? Jom Tengok!

assalamualaikum.

oh... tadi aku berjalan-jalan kejap kat belog orang.
jadi silent reader aje.
bukan apa, baca entri kamu-kamu, tapi tak tahu nak komen apa.
teruk kan? T_____T

ada sesuatu yang menarik nak dikongsi di sini. mungkin ada yang dah tahu, ada juga yang belum tahu. bagi yang baru tahu bila baca entri ni, apa kata korang try test tengok. hehe. tak rugi pon. aku dah cuba tengok berapa nilai blog aku yang dah hampir berusia tujuh bulan. tak banyak mana nilai tu. boleh laa. tambahan pulak bukannya ramai bebenor orang nak datang belog aku yang serba-serbi kurang *ayat minta ehsan. haha xD*

aku dapat info ni pon dari seorang blogger lain. nah, terjah laa SINI :') dengan hanya memasukkan link belog, maka keluar laa segala jadah tentang belog kita tu. baik dari segi nilai, nilai purata pengunjung dan sebagainya. kalau nak tahu lebih lanjut, try sendiri oke :') benda ni tak tahu laa betol ke tak. just for fun.



thanks reading this :')

notahujungkaki: pening kepala main wayar kat FKE. cucuk sana, cucuk sini. tak hidup juga lampu belang-belang merah hijau kuning tu. ouhh... perlu berjuang di Fakulti Kejuruteraan Elektrik untuk 2 hari lagi. semakin tak sabar menghitung hari balik rumah. haha. ------ sejak akhir-akhir ni, semangat berblogjoging berkurang. kenapa? mungkin sebab keadaan internet yang tak berapa nak elok. urghhh...! peace!

7 comments:

afiqazizan said...

rm 6,519.82 nilai blog fiq..(:

soooooour said...

apsal blog kamu lg mahal!grrrrr!

nub said...

wahaha. harga diri ada tak?

hihihi

~::KUYA HARIS::~ said...

@afiqazizan

waaaa... boleh jual. ekekeee~~~ ^^

~::KUYA HARIS::~ said...

@soooooour

haha. alaaaa.. bukan betol pon. XD

~::KUYA HARIS::~ said...

@nub

harga diri?? ouchhhh... mana ada en.nub. hehehe ^^

wan_cikgumuzik said...

thanks creditkan entri nih ke blog cikgu... saya dapati ada trafik yg datang dari sini... thanks so much..!!! saya sgt hargainya...