Tuesday, May 10, 2011

Maaf.

assalamualaikum.

first of all,wanna say thank you kat kamu-kamu yang sudi singgah ke belog ni.
juga mahu ucap kata maaf sebab tak dapat nak membalas kunjungan korang.
uwaaaa!!
line wireless gila slow like a sipot daa.
grrr!
tiap kali nak buka belog,time tu juga laa line K.O.
nak pergi ke belog korang pon lembab.
mahu belogwalking pon tercungap-cungap.
adeiii..penat tahu melayan line wireless yang slow tahap dewa ni.

aku akan cuba juga membalas kunjungan korang.
tahu,bukan senang belog serba-serbi kurang ni akan dikunjungi orang.
bila ada yang singgah,aku akan terjah balik.
harus!
cuma untuk waktu ni,aktiviti belogwalking terhad.

thanks read this :')

notahujungkaki: aku tak guna berokband.kalau pakai berokband pon sama aje kot.kawan-kawan pon ada bising jugak pasal berokband belaan mereka tak rajin buat kerja meloading internet.haha. kalau laa aku boleh control kelajuan wireless kan best.haha xD peace! ------- kalau tak berbalas kunjungan,tak bermakna pemilik belog ini sombong oke.kunjungan akan dibalas cuma for this time,aktiviti kunjung-mengunjung sangat-sangat laa terhad =_____=*

5 comments:

soooooour said...

xpe2...pelan kayuh.....^^

amny said...

ehhehe..tabah yee..

~::KUYA HARIS::~ said...

@amny

sedang menabahkan diri.hehe ^^ tak sempat nak jenguk blog member2,line teros disconnected.aiyoooo..T____T*

~::KUYA HARIS::~ said...

@soooooour

penat kayuh tau.hoho @__@

~::KUYA HARIS::~ said...

@soooooooour

hoho~~~kayuh pelan2 da ni.ekekekeee :')