Tuesday, May 10, 2011

[Santai] : Hollywood Hottest Mama 2011.

mereka cantik.
mereka hot.
mereka gorgeous.
mereka terkenal.
ouchh..mereka juga seorang ibu.

letcheckout the hottest mama!

Jennifer Lopez,ibu kepada pasangan kembar Emme dan Max dinobatkan sebagai wanita tercantik.owhh..memang gorgeous!

mama rock Gwen Stefani bersama Kingston dan Zuma.

Jennifer Garner with her lovely daughter,Violet and Seraphina.

Katherine Heigl dan puterinya,Naleigh.

si kecil ni juga nak nampak sepadan dengan ibunya yang hot,Tina Fay.



yeah..she also hot mama you know.

Jessica Alba.dia memang gorgeous!

Victoria Secret Angel ni sekarang dah dapat gelaran baru,hot mama!Miranda Kerr.

semakin menawan Reese Witherspoon bila dah bercerai.

thank you reading this :')

notahujungkaki: walau segorgeous mana pon mereka-mereka di atas,macam mana pon hot ibu-ibu di atas,hot lagi mak aku.menawan lagi mak aku.hehe :') tak setuju?haha.di mata aku,mak paling cantik,menawan dan hot! xD peace!




7 comments:

~eZmALiZa~ said...

hehe..yup! mama kuya mesti lg gojes kan? happy mother's day utk mama kuya taw.. :)

shark said...

ehh, anak katherine tak sama dengan mak dia. mesti ikut muka ayah ni. well, they totally HOT!! hihi

Zulfikar Hazri said...

nk jadi baby tu boleh tak? UuUuUuUuuuu

~::KUYA HARIS::~ said...

@ezmaliza

hehe :') mama ezma pon gojes.hehe ^^

~::KUYA HARIS::~ said...

@shark

haah.tak sama gila kan kan.si anak macam amoi daa XD

~::KUYA HARIS::~ said...

@zulfikar hazri

bole2.ekekkeee~~mau jadi baby pada hot mama yang mana satu eah?? :')

Jendela Hati said...

hehehe ye lah mak sendiri lagi gojes