Sunday, May 8, 2011

Tengah Malam,Nak Bagi Ucapan Sikit.

assalamualaikum.

fuhhh..fuhhhh..
agak macam berhabuk sikit belog ni.
rasa dah beberapa hari tak jenguk.
bukan sibuk tapi aku tersangat laa lupa nak mengupdate belog.
terlupa juga berbelogwalking.
maklum laa,dah berada kat rumah,habiskan masa dengan family.
memang segala benda aku lupa.haha.

ini entri laju-laju lewat tengah malam.
sempena mother's day ni
maka aku nak ucap selamat hari ibu kat mak aku.
mak..selamat hari ibu.
terima kasih sebab sabar layan perangai kakak dan adik-adik.
terima kasih sebab mak selalu masakkan makanan kegemaran kami adik-beradik.
terima kasih sebab mak selalu mengingatkan kakak dan adik-adik tentang perkara yang tak sepatutnya kami lakukan walau mak akan cakap berulang-ulang kali sampai kitaorang pon naik hafal skrip tu.
terima kasih kerana selalu ada disamping kami.
dan yang paling penting,terima kasih mak sebab sanggup berjuang melahirkan kami,anak-anak mak :')

sangat suka picto ni.kenapa?sebab ni picto parent aku.haha.yang dibelakang tu,sila abaikan xD

love you so much.kasihmu tiada tandingan terhadap anakmu yang dah besar gedabak ni :')

notahujungkaki: hari ni hari ibu,next month hari bapa.tengah pikir-pikir nak kasi hadiah apa.nak kasi sekali combo.haha.senang dan jimat budget.owh..aku kena deal dengan my bro,juan.memandangkan aku dah berangkat semula ke melaka,maka segala urusan jual beli hadiah ditangan dia -_=*

6 comments:

amny said...

sob3...nak wat entry pasal ibu gak..tp xsempat...T_T..malam ni nk wt..xkiwe.!

Ariffin Khomeini said...

selamat hari ibu!!! sama-samalah kita menghargai mereka sementara mereka masih disisi kita

shark said...

hai cik kuya. bagi saya, hari2 hari ibu. cececehh.. sweet nya parents cik kuya ^^

~::KUYA HARIS::~ said...

@amny

hehe ^^ ~~~baru sempat nak balas komen amny.huhu @___@

~::KUYA HARIS::~ said...

@arifin khomeini

btol tu.banyak yang tak ingat bila masih ada,tapi bila dah hilang,baru nak hargai.isk2..@___@

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss shark

oyeahhh..mmg hari2 har ibu.ekekekeee XD