Tuesday, October 11, 2011

Surat Untuk Encik Idea.

assalamualaikum.

dah lama sangat kau tak jenguk aku, kan?
ada juga aku tunggu tapi kau tak muncul juga.
penat tahu!
bukan sejam dua, tapi berjam-jam.
tak kesian pada aku ke?
menghadap laptop, terkebil-kebil aje.

wahai encik idea, datanglah padaku. muncullah dalam otakku supaya aku dapat memenuhkan blog ini dengan entri-entri yang bagus dan yang paling penting dengan kehadiran kau, aku akan rajin menaip dan terus menaip sesuatu di dalam blog.

hei... kau tak mahu datang juga ke idea? penat aku tunggu ni! grrrr... =_=''

surat dah tamat. TITIK.

notahujungkaki: semester kali ini merupakan semester yang mengerikan. kenapa? sebab banyak main dengan proposal, report. sakit nak memerah otak nak bina ayat =.=" then dengan bengkel 2. adehhh... maya, maya, maya! ---sangat merindui saat-saat berblogwalking. peace!

3 comments:

Jendela Hati said...

nie idea juga nie... tu lah lama dah tuggu... br nampak tingkap rumah terbuka sikit hehe

~::KUYA HARIS::~ said...

@Jendela Hati

hehe ^^ dah lama sgt tak update. so sangat kurg idea +,=

zahidah seran said...

ini pun idea jugak!...=)