Tuesday, October 4, 2011

Percubaan Pertama.

assalamualaikum.

doodle sana. doodle sini.
doodle itu comel. doodle itu cantik.

aku sangat suka tengok orang buat doodle. comel-comel. kawaii! tapi aku tidaklah rajin mana nak mengadap pc dan bersungguh-sungguh buat doodle tu. aku jenis yang suka menconteng dan membuatkan sehelai kertas penuh dengan segala seni yang entah apa-apa. haha.

akhirnya malam tadi kerajinan aku sangatlah membuak dan aku berjaya menyiapkan satu doodle yang diberi nama Sho. haha. siap bernama kau! percubaan pertama membuat doodle, maka tidaklah cantik mana =.=" boleh tengok, senyum tapi jangan ketawa :')


siapa nak doodle? silalah tempah. *perasan sungguh manusia ini. sila abaikan kenyataan beliau*

thanks for reading this :')

notahujungkaki: beberapa hari ni aku tak dapat tidur malam. ini disebabkan kadar kepanasan bilik yang sangatlah meruncing. bangun-bangun aje, rasa berpeluh. nak kata kipas dalam bilik tu rosak, elok aje ia berpusing. laju lagi. tapi... kenapakah masih rasa panas? kalau tiap-tiap hari macam ni, sakitlah =.="

6 comments:

i am S!L4H.. said...

hehe. kiut la. baju die cam paris hilton la.


erkkk

~::KUYA HARIS::~ said...

@i am S!L4H

erkkkk... tak perasan pun baju dia macam paris. hehe ^^Y

amier azrul alias said...

nice trial by the way.
kawaii ^^

Hakunamatata said...

macam mana buat doodle? ada laman web tertentu ke?

~::KUYA HARIS::~ said...

@amier azrul alias

^^Y ... thanks ya.

~::KUYA HARIS::~ said...

@Hakunamatata

senang aje. u boleh guna photoshop, or illustrator. guna flash pun boleh :') oh, kalau nak cari dalam website tertentu tak tahu kalau ada atau tidak.if dalam youtube rasa nya ada tuto. :')