Saturday, December 31, 2011

Over Capacity #Twitter.

Assalamualaikum.

Tengok gambar yang disertakan di bawah ni.


Over capacity! Haha.

Thank you for reading this entah apa-apa entry :')

notahujungkaki: Ni siapa punya kerja sampai over capacity? Baru aje aku berangan-angan nak tweet tweet. Bukan selalu teringin main benda alah ni. Wakakaka! Oii kawan, toksah laa ekau nak membebel pasal twitter over capacity ni. Penuh wall FB aku tu kot. Urghhh!

2 comments:

soooooour said...

apakah???

~::KUYA HARIS::~ said...

@soooooour

apekahhh??? ^^Y

alaa..kn biasa jadik macam ni kalo over capacity kan? hehe ^^ ni malam tahun baru ni.