Saturday, December 31, 2011

Untung Laa Kau Handphone #IPhone.

Assalamualaikum.

Sukar untuk aku gambarkan dengan kata-kata betapa bosannya aku sekarang ni. Arghhh... tiba-tiba aku rasa sangat menyesal kerana balik awal -.-" Dan baru aku perasan yang lagu Leona Lewis- I will be dah banyak kali berkumandang kat komputer ni. Haha.

Oleh kerana aku bosan, aku pun merajinkan diri mengupdate blog ini dan nak berkongsi sesuatu dengan korang. Kalau korang dah tengok, mesti ada antara korang mengagguk-anggukkan kepala, kan? Serius!


Betul, kan? Aku pun angguk-angguk geleng-geleng masa tengok gambar kat atas sana. Lepas tu aku gelak sorang-sorang. Haha. Oh ya, sebelum terlupa, nak ucap Selamat Tahun Baru 2012! Cepatnya laa masa berlalu, kan -.-'

Terima kasih kerana sudi baca :')

notahujungkaki: Nothing to write. Any idea? ;') peace!

4 comments:

soooooour said...

klu xde iphone....=.=??

~::KUYA HARIS::~ said...

@soooooour

IPhone tu cth je. hehe ^^Y if hp 3310 tuh pon kalo jatoh org tnya oke ke tak hp tesebut..^^

Sha. N. said...

Analogunya, Iphone lagi org sayang dari manusia. =p

~::KUYA HARIS::~ said...

@Sha. N.

ya, begitu laa gamaknya. -.-"

IPhone----mahal-----sayang
hehe. ^^Y