Tuesday, December 20, 2011

Hakikat? Muncungitikmuncungbuntal.

Assalamualaikum.

Snap gambar, upload masuk dalam Facebook, Twitter, etc dan tertulis macam-macam jenis caption kat bawah tu. Lepas tu gambar yang diupload tu bermuka ikan buntal, bibir muncung sampai boleh sangkut baldi dan bermacam-macam lagi riak muka yang entah apa-apa. Fine, itu cara mereka mengekspresikan kecomelan masing-masing.

Tapi kan, aku tak tahu nak cakap apa andai hakikat itu seperti ini ------> tengok bawah.


Sungguh tak ikhlas meletak gambar dengan caption begitu. Nak ramai orang komen lah tu. Ini tak cool oke. Wakakaka! Lawak gila. 

Thanks reading this :')

notahujungkaki: Ikan buntal ikan buntal ikan buntal muncung itik muncung itik. Hah, apa aku tulis ni? ==* Peace!

10 comments:

Jendela Hati said...

kelakar tajuk entry nie hehe

amny said...

ahhaha.... ngaku lak die ugly -.-"
heheheh...

*lama xsinggah sini :))

~::KUYA HARIS::~ said...

@jendela hati

haha. sebenarnya tak tahu nak letak tajuk apa. main bedal aje ^^Y

~::KUYA HARIS::~ said...

@amny

hah, mmg dah ugly bebenor, tuh yg dia ngaku tuh. hehe ^^Y

soooooour said...

baru style...hahaha

hamzah ian said...

ramai wat camtu.. haha.

~::KUYA HARIS::~ said...

@soooooour

erkkk..style laa sgt. haha :D

~::KUYA HARIS::~ said...

@hamzah ian

yeee... sy setuju dgn komen anda. hehe ^^Y sngaja letak cption cenggitu kan kan. -.-'

afiqazizan said...

Tak pernah perasan lagi ade yang buat macam ini..:)

~::KUYA HARIS::~ said...

@afiqazizan

isk.. ada. menympah I tau. hoho ^^Y eh, thnx ye snggah sini. siap komen2 lagi. arigatou :')