Friday, February 11, 2011

Discover New Talent :)

Ada bakat ke?boleh ke berlakon?mak ai..kena nyanyi?bukan setakat nyanyi,kena pulak buat lirik sendiri.apa jadah ni?hah,itulah benda pertama yang terpikir kat dalam kepala most of kawan-kawan&aku bila EnHaziq,lect subjek audio video umumkan projek ntuk kami*semester lepas.wuwuu..baru sekarang mau cerita kaa?* bukan setakat berlakon aje,kena pulak buat skrip sendiri dan paling best mesti diluluskan oleh satu-satunya judge yang ada iaitu EnHaziq.uwaaa..dalam masa beberapa minggu aje,kami kena keluarkan output berupa sebuah filem pendek 15minit.dah lah berlakon,kena pulak nyanyi.lirik tulis sendiri! aduhhh.. masak laa macam ni!

ni poster filem kitaorang,tentang kita.best tak best tak tajuk filem ni?hehe ;p barisan pelakon yg menjayakan filem pendek ini;dira,sue,aku,pian,mira,cherry&mimi

haha ;) tu lah hasil kerja poster kumpulan kitaorang.wuwuuu..as simple as possible.bukan apa,idea tak datang mencurah-curah time buat poster,bunting.wuwuu :( credit to our team member yg sama-sama berhempas pulas siapkan semua kerja.baik ntuk filem dan jugak album.*for album,kitaorang punya sotfcopy sudah tiada :( so tak dapat share kat sini*

bertempat di D'Village Resort Melaka,pada 1November2010,filem-filem pendek dan album dari sebelas kumpulan telah di launching kan.ada macam artis tak?hehe :) duduk kat meja yg dah disediakan mengikut kumpulan masing-masing,dah tu masa nak masuk dewan,ada photographer yg menghalakan lensa kamera kat kami*actually,photographer tu semua senior kami ;p* then merasalah diri ala-ala artis gitu.haha :D perasan tak ingat dunia!

antara anugerah yang disampaikan ialah pelakon lelaki terbaik,pelakon wanita terbaik,dokumentasi terbaik(filem dan album),filem pendek terbaik,poster terbaik,vokal lelaki terbaik,vokal wanita terbaik,lirik terbaik.fuh..dah ala-ala anugerah ntuk penggiat seni pulak kan kan :) dan yang paling best aku nak share dengan semua,sesuatu yang memang tak disangka-sangka ..aku..tengok bawah..:D

ini kad ntuk pemenang *ada habuan bagi setiap pemenang :)* bila nama pemenang anugerah diumumkan,kad ni diberi sebagai cenderahati kot.ntuk simpanan,agaknya laa ;)

tengok dekat lagi.hah..Anugerah Vokal Wanita Terbaik (Album) :) *wink2*

seterusnya..paling mengejutkan dan tak disangka-sangka!jom tengok lagi ------>

S.A.L.W.A.T.I ---> nama aku :) *gambar tak lawa.ada garisan-garisan.kamera hp ni dah rosak sikit.wuwuu  :(*

anda tak percaya?gwa lagi tak percaya beb.tak sangka gwa menerima anugerah ni.terbaik dari ladang beb.haha ;p nak tahu macam mana suara sumbang-mambang aku ni boleh menambat hati EnHaziq?aku selalu praktis nyanyi syok sendiri dalam bilik air.time-time mandi tu,aku nyanyi laa sikit.haha :D just joking!

thank you pasal you all sudi baca entri ini ;)

7 comments:

LADYHEART said...

wah..jd artis ke?hehe..
xdpt jd yg real,kat u pon jadi la..:)

::eh..org melaka ke?hee~~

~::KUYA HARIS::~ said...

ladyheart::hehe :) tuh laa~ jadik artis sementara ja.hehe ;) bkn senang tuh nak menang..>,< tak laa,kita org johor,studi kat melaka..>,< thanx sudi komen entri sy ya awak..:)

say to easy=) said...

eh budak utem eh??

~::KUYA HARIS::~ said...

haah :) napa?satu u ke kita?? ;)

ïêmå å¢klê§ said...

nak sainnnn.....

Juli said...

wahhh ada movie sendiri, ngn mmber2 plak tu. cooll..

~::KUYA HARIS::~ said...

iema::sini I sain,,bak hulur buku..:)

juli::tepaksa berlakon&mnyanyi tuh.wuuwwuuu~ T.T