Wednesday, March 9, 2011

Cool Gila Beb!Serius..Bukan Photoshop-Katanya Laa

sekali tengok kan kan,memang macam tak percaya.muncul juga persoalan-persoalan macam ni 'betul ke?',atau ni 'eleh,komfem tipu ni',tak pon begini 'hah,jelas-jelas pakai photoshop,kan kan?' haha xD memandai aje kan kan aku ni menujum apa yang ada dalam kepala korang ;)

apa yang aku baca dalam satu web ni,foto-foto ni semua tak ada satu pun diedit menggunakan photoshop. Philippe Ramette,sorang artis yang sangat suka mengambil gambar-gambar pelik but cool gila and visually stunning beb!kreatif kan kan dia ni xD *tapi kan kan,sebenarnya aku pon macam caya tak caya aje dengan kenyataan dia.haha xD tengok semua gambar tu,terpikir jugak,macam mana dia shoot?hehe xD*

jom layan ---> ;)


teleng kepala aku tengok gambar ni xD

ni mesti ada belajar magic dengan chris angle-boleh jalan atas air beb! ;)

caya tak kalo ni tak diedit?umaiiihhh..macam mana kau boleh buat macam tu?cuba habaq mai.nak cuba jugak!haha xD




yang ni aku suka beb!nampak cun dan cool gila ah xD yang penting,pemandangan tu sangat cantik.haha ;)

lawak tak?lawak tak gambar ni?haha xD cun terpacak mamat ni punya kepala kat cermin kereta.haha xD 

korang rasa laa betul ke tak beredit gambar-gambar cool lagi best kat atas ni?kalau menurut aku,macam edit.kalau menurut kata-kata penulis dalam web tu,memang tak beredit pon.ah..ada aku kesah?haha xD yang penting gambar-gambar ni owesome ;)

thanks baca entri ini ;)

notahujungkaki: seni tu subjektif,kan kan.so philippe ni antara orang seni yang sangat berseni sebab gambar-gambar dia semua berseni-seni*gila banyak seni.aku pon naik pening @_@*

16 comments:

Dawa said...

edit ni, hehee. my opinion

Dawa said...

edit ni, hehee. my opinion

fuadcliq"chiefuee" said...

hha.. Pasti editan nih.

Http://fuadliker.blogspot.com

~::KUYA HARIS::~ said...

dawa :: ya..haku juga pikir cenggitu.edit beb!mana ada orang boleh shoot cam tuh..hehe ^^

~::KUYA HARIS::~ said...

fuadcliq::haha ^^ kan kan,edit neh ;)

Nusyaz said...

Kalau xedit pon, mesti diaorg pakai kasut yg ada pelekat..hehehe tpi most of the photos, susah nk percaya..

~::KUYA HARIS::~ said...

haha^^just like spiderman kan kan>< haha ^^ tapi cam tak logik aje picto2 tuh.hehe :)

nona hidayah said...

saye rase die edit nih..hehe

Cik Yana said...

Gambar edit ni. Hahaha~ mana boleh manusia biasa buat camtu. hehehe~

~::KUYA HARIS::~ said...

cikYana::haha ^^ btol tuh.

kay_are said...

xkan x edit?? biar betul.. x caye r.. huu tapi memang cool!

~::KUYA HARIS::~ said...

kayAre::haha ^^ ntah lorh.sy pon tak pasti.tapi kan kan,,mmg cam edit.tak caya gwa beb.eheee..:)

cik zaza said...

gmbr last paling lawa!!haha

~::KUYA HARIS::~ said...

@zaza

lawa aje kan terpacak cam tuh.haha ;)

Ceqla said...

cm edit je ni =(

~::KUYA HARIS::~ said...

@ceqla

hoho T___T tahu takpa.cam tipu aje bila kata tak edit,kan kan.