Wednesday, March 9, 2011

Kesilapan Photoshop-Worst Ever Beb!

tadi aku jalan-jalan kat google.then aku terjumpa menatang ni-kesilapan photoshop.hah,jangan ingat mereka-mereka yang teror gila dalam design ni tak ada buat silap.yang lagi best,kesilapan mereka tu terpampang kat mata orang ramai xD dah tercetak dalam majalah dan juga keluar iklan.

jom jamu mata ---->this is happen when u trust a little too much on your photoshop skills xD


need extra hand?whooo..tangan halimunan tu xD

nice stomach 'before' picture-satu lagi kesilapan kat sini

pinggang terkecil kat dunia?hah..tak stabil betul pompuan ni xD -from Maxim Mexico

nampak tak?nampak tak?satu-satunya bijirin yang akan membantu kawasan perut anda putih xD

there's NO HEAD!!

ahaa..mana dagu dia?

so what's wrong with this girl's arm?

berapa banyak agaknya tangan pompuan ni?

tengok tengok!orang yang buat design for ads,megazine pon boleh silap buat.haha xD 

thanks reading this :)

notahujungkaki: teringat kat sorang kawan aku*tak laa kenal sangat-aku tak suka dia ni.berlagak lebih!ceittt* ada ke dia kata design aku buruk.budak baru belajar beb waktu tu.bukak photoshop pon masih terketar-ketar!wei..kau kata buruk,tapi markah design,lect bagi aku markah lebih banyak berbanding kau.haha xD*aku nak guling-guling ketawa time tu.haha xD puas hati gwa beb!xD*

10 comments:

cik bunga bukan name sebenar said...

ha,,kalo xpandang btol2 xperasan kesalahan tu..

~::KUYA HARIS::~ said...

memang tak perasan kowt.hehe ^^ lain kali kan kan,tingok iklan,tingok design skali sampai juling mata.eheee >< btw..thanks singgah dan baca entri saya ^^

~Airieda~ said...

wow!! thanx for sharing...btul laa kalau x perati betul2 mmg x nampak kesilapan di situ...

~::KUYA HARIS::~ said...

hehe ^^ sama2 :) btw,,thanks for drop here :)

miss shark said...

emm, ni di namakan tidak teliti kan? hehehe.. heyy, nice entri..

~::KUYA HARIS::~ said...

@missShark

ahaaa ^^ musti time design nih kan kan perasan diri teror gila sampai tak sedar pon ada silap.eheee xD

cik zaza said...

hahaha..lawak gile tgk kn dah kantoi..lupa nk buang le tu..yg part dagu tu, mulut dia buka besar sgt kot smpai hilang dagu.hehe

~::KUYA HARIS::~ said...

@zaza

tuh nak menunjukkan terlebih excited kot.hehe ;)

a!Na said...

seyesly xprasan kalo xtgk btol2..haha.

~::KUYA HARIS::~ said...

@aina

hehe ^^ tuh laa.sy tingok btol2 baru perasan :)