Thursday, March 10, 2011

I Want Talk About Them-Miss Oll's Bebeh

tengok jam,dah melebihi waktu sepatutnya aku terjun atas katil-still kat depan pc.esok kelas awal pagi*pukul 9 pagi,tapi kan kan rasa macam awal gila.haha xD* tetiba kan,rasa touching-touching sikit pagi-pagi buta ni.pulak tuu dengar lagu slooooowww gila.haha xD menambahkan lagi mood touching aku ni.gila rindu ah kat mereka-mereka ni =,-*

adik-adik aku bukan kecik-kecik tapi dah besar-besar.kalau nak kata bestfriend aku kalau dalam family tu,tentu-tentu juan laa orangnya.dulu kan,aku mana ngam dengan dia ni.asyik bergaduh aje.gusti-gusti tu toksah nak cakap.gila teror laa aku time tu.haha xD asyik menang aje kalau lawan gusti dengan dia xD satu benda aku suka tentang dia-so just like me.haha xD suka window shoping,suka shoping*kalau berduit ;)*suka tengok karton,suka layan manga.aishhh..banyak benda laa yang kita orang in bersama.tu yang boleh jadi member baik bila besar.kalau dulu,jangan harap!

muka sombong ah ko ni!bajet macho ke??haha xD

kalau kami berempat semua ada kat rumah,jawab nya riuh rendah laa rumah tu.sampai mak aku terjerit-jerit'cuba senyap sikit.rumah dah macam pasar dah!'hehe ;) maap laa mak.kami ni memang suka buat bising.hehe..kalau yang suka bikin kecoh tu si acap-si bongsu yang selalu menjadi mangsa pembulian.dapat pulak geng dengan si kakaknya-lili.ni memang beregu terbaik laa.haha xD time baik,memang rapat gila ah.kalau dah gaduh,macam anjing dengan kucing.aiyooo..

dua-dua kaki posing ni.hah..ni walau nampak macam baik-baik aje,kalau dah gaduh,mau tak rapat-rapat macam ni =,-*

adik bongsu aku ni sangat sangat sangat dan sangat sensetif orang nya.kalau cakap tinggi sikit dengan dia,mau time-time tu jugak mata dia berair.haisyyy..susah kot!tapi yang sweet nya acap ni,kalau dia ikot hantar kitaorang balik kolej atau asrama,dia yang sedih.haha xD maybe mungkin pasal dia aje yang tinggal kat rumah tu dengan mak abah,bila kitaorang dah balik.sorang-sorang tak ada kawan.haha xD sian kau dik ;) 

yang paling tak boleh blah,time lili masuk asrama for the first time.waktu satu famili pergi hantar lili.bila dah siap daftar,kerja mengangkut segala barang-barang lili.paling semangat acap laa.kiri kanan tangan pegang beg.lepas tu terkedek-kedek ikut naik bilik.dalam bilik tu,aku pon amik laa beberapa gambar,nak buat kenangan.haha xD dua budak yang konon beregu terbaik tu laa paling banyak posing.atas katil,depan almari.

bila time nak balik,acap cepat-cepat masuk dalam kereta.naik hairan aku.lepas tu siap pakai cermin mata abah lagi.buang tabiat ke adik aku sorang ni?hah,jangan tak tahu,cermin mata tu menyembunyikan kebenaran!rupanya,dia menyorokkan mata dia yang dah berair!bijak betul adik aku ni.haha xD bila tanya,kenapa pakai cermin mata,dia kata nak fesyen.hehe xD 

dua-dua muka suci.haha xD ni gambar lama ni.i think tahun 2009.huii..sekarang dah semakin tinggi mereka-mereka ini yang sebelum ni kemetot xD tu,acap muka tahan sedih tu.haha

seryus..aku nak balik.nak jumpa mak abah.peluk cium acap.gosip dengan lili.aiii..banyak betul benda aku nak buat.juan?alah..dia satu u dengan aku tapi tu pon susah mau jumpa beb!rindu jugak.ahaha ;D 

thanks reading this :)

notahujungkaki: nak tahu bila rumah mak abah aku tu senyap sikit?time kami dah tidur::bila tinggal acap sorang-sorang kat rumah tu.hehe :) *time siap entri ni,aku dah tak berada dalam mood rindu-rinduan sebaliknya aku dah mengantuk =,-**

2 comments:

miss shark said...

aayyarkk.. kalau saya, 5 hari terpisah ngan adik beradik mmg rasa nak nages juga :)

~::KUYA HARIS::~ said...

hehe ^^ makin besar,makin kuat relationship,makin kuat rindu-rinduannya.haha xD