Friday, March 11, 2011

Plastic Surgery-Berjaya Atau Sebaliknya?

plastic surgery?nak betul hidung yang penyek,nak bagi muncung bibir yang kecil,nak bagi juling mata yang bulat-sanggup ke?ahh..tak payah laa buat benda-benda membazir ni.bukannya ada faedah.wooppsss..memang ada faedah bagi mereka yang terlalu obses dengan kecantikkan dan kesempuranaan fizikal semata.tapi kan kan,faedahnya kejap aje.nanti lama-lama,mula laa muncul segala macam kesan kat diri tu.

jom layan ---> wajah-wajah mereka sebelum dan selepas operate kecantikan tu.rasa-rasanya,plastic surgery ni berjaya atau hanya satu kegagalan? xD


ashley tisdale-apakah yang telah diperbetulkan kat muka dia tu?aku tak nampak apa-apa pun yang beza.bibirnya,kah?

carrot top-better before than after,kan kan?dah macam joker pon ada aku tengok

donatella versace-OMG!!gila lain laa.ni fail ni.lepas bedah bibir,terus terserlah giginya xD

fergie-dulu nampak klasik ja muka.sekarang soo gojes.hehe xD tak fail kot plastic surgery ni

heidi montag-sebelum dan selepas tak banyak beza.still lawa walau muka dah bertambah panjang ukurannya,hidung dah kuncup sikit ;)

jewel-mata nampak lagi besar.wooow..8D

latoya jackson-nampak tak?nampak tak?hidung dia,bibir dia.isyy..lagi lawa time sebelum bertukar

megan fox-hah..kan dah kantoi dulu muka tak seksi.haha xD ni pon bedah jugak ni.bedah hidung,bibir tu dah macam angie dah.

michael jackson-tak perlu diperkenalkan lagi.sah-sah semua tahu pasal obses dia dengan orang kulit putih ni.tapi kan kan,makin hodoh bila makin banyak dia buat surgery =,-*

nikki cox-bibirnya..semakin tebal!

paris hilton-ni laa akibatnya muka yang dah cantik diubah-ubah.hai..anak orang kaya ni memang tak pernah puas agaknya!dulu lagi comel kot.sekarang?God!tak lawa beb.

thanks for reading this entry :)

notahujungkaki: hakikatnya,manusia memang tak pernah kenal erti puas.semakin diberi,semakin mahu yang lebih daripada sepatutnya*korang jangan buat macam dorang ni.kalau buat surgery jadi cantik macam megan fox ke,fergie ke,tak apa laa jugak.dibuatnya hidung yang penyek jadi makin penyek,macam mana?xD* bersyukur laa dengan apa yang tuhan dah anugerahkan pada kita.peace :)

15 comments:

Anis Anisa said...

hodohhh

~::KUYA HARIS::~ said...

mmg hodoh.mereka ni suma tak pernah puas kot.muka elok2,tapi pegi bedah pulak.

aynaz said...

bersyukur ar dengan pe yang ada : )

~::KUYA HARIS::~ said...

@aynaz

ya..btol tu ;)

honeymadu said...

uihhhhh.. nape muke paris hilton jadik gitu....

~::KUYA HARIS::~ said...

@honeyMadu

tuh akibat modify muka tuh xD

~eZmALiZa~ said...

tu la org cakap..bersyukur dgn ape yg ade kan?? baru lah tuhan tu berkat kite..hehehe.. :)

~::KUYA HARIS::~ said...

@ezmaliza

:) ada sesetengah mereka,tak reti pon bersyukur dgn apa yg mereka ada,kan kan >< btw,thanks ezma jenguk sini ^^

miss shark said...

tau tak apa.. manusia ni susah sgt nk syukur dgn apa yg dah ada kan?

~::KUYA HARIS::~ said...

@missShark

:) thanks missShark drop here.hehe :)

cik zaza said...

mostly, makin buruk ada la..huhu

~::KUYA HARIS::~ said...

@zaza

tuhan dah bagi elok2 muka tu,still nak ubah,kan kan zaza.tak reti bersyukur gamaknya.

:: Zanna :: said...

hodohnya cuba la bersyukur dgn apa yg ada...hish!!

Terkini : Kesan dari tsunami di Jepun

nona hidayah said...

hurm. semalam ade tgk rancangan ape tah kat kbs world. pastu ade sorg pompuan tu dulu artis, tapi lepas die wt pembedahan plastik die da x jadi artis. sbb ms pembedahan tu doktor terlebih amik tisu kat mata dia kalo x silap sebab die nak bagi mate die ade double eyelid. akibatnya, mata dia x boleh tutup.

bahaya la pembedahan plastik pendek kata. hehe

Nur Hanani said...

takutnya tengok. Plastik surgery memang berjaya..tapi berjaya ubah muka yang dah sedia cantik jadi sebaliknya..bersyukurlah pada apa yang ada. Allah swt telah memberikan yang sebaik-baiknya pada setiap makhluknya..
Jom baca ni: Cerita selepas ABPBH 2010..Datuk Siti Nurhaliza, Yuna??