Saturday, March 12, 2011

Perspektif Aku Yang Mengarut

entri kali ni,aku saja buat untuk suka-suka dan hiburan semata.tak ada kaitan dengan mereka-mereka yang aku kenal mahu pun yang aku tak kenal.semua yang tertaip kemas ni keluar menerusi otak aku yang tengah aktif mengarut xD

jom layan karutan aku yang betul-betul mengarut xD --->

lelaki kurang rupa,tak berduit-berfikir dia tak layak mendapatkan seorang perempuan pun untuk dijadikan teman hidup.isyy..jangan merendah diri.belum cuba,belum tahu :)

lelaki kurang rupa,tapi berduit-berfikir semua perempuan hanya nak duit dia aje.ni kes anggap perempuan kaki kikis =,-* tak semua perempuan pandang duit tahu!

lelaki berduit-selalu fikir dia boleh dapat apa aje yang diingini.jangan ingat duit boleh beli segalanya.

lelaki ada rupa dan berduit-hah,boleh jadi dia ni playboy xD

perempuan lawa tapi tak berduit-sebab muka dah lawa,cun melecun-maka menggunakan anugerah tuhan untuk mengorat mereka-mereka yang berduit.hehe xD

perempuan berduit tapi kurang lawa-ni kes harta membayangi tuan.hehe xD macam dalam lagu KRU tu 'muka selipar pun boleh jadi lawa' hah,nampak tak?nampak tak?duit banyak,harta menimbun memang boleh jadikan diri berkelip-kelip kat mata orang ramai.haha xD

perempuan lawa dan berduit-wah..pakej sangat lengkap.maka ramai lelaki takut nak dekat dengan perempuan ni.haha xD pasal orang dah lawa,berduit pulak tu-high maintenance! xD

picto tiada langsung kaitan.sekadar gambar hiasan xD

korang ada melekat kat salah satu kategori ni tak tak?ehee ;) cuma bahan lawak aje ni.don't take it serious ya! :)

thanks reading orang mengarut punya entri xD

notahujungkaki: actually,moral of the story entri ni ---> tak ada moral kot.haha xD just for fun aje.



12 comments:

K.I.S.S said...

mengarut2 pun ada betulnya gak :)

jom baca entry Lelaki Oh Lelaki kat blog sy lak :)

cik zaza said...

agk la di situ. n selalu terdapat di drama n movie2 yg berhampiran.hehe..real life ada jugak..

nub said...

lelaki kuat pukoi..duit takdak jugak.. hahahaha

~::KUYA HARIS::~ said...

@kiss

hehe ^^ thanks for drop ur comment here :)

~::KUYA HARIS::~ said...

@nub

alamak!lupa nak list kan lelaki kuat pukui.heee xD

emiko sachiko said...

stuju sgt..! =)

~::KUYA HARIS::~ said...

@emikoSachiko

;) mengarut aje ni emiko.hehe ^^

Ainie Elmo :)) said...

fakta yg menarik :DD

~::KUYA HARIS::~ said...

@aini elmo

hehe ^^ timasss :)

kay_are said...

rase xde dalam kategori tu.. bese2 saje.. ^^

miss shark said...

emm, dalam realiti life ni memang kita akan jumpa mereka yang jenis macam ni kan.

ayarrkk, saya tak pernah bercinta la cik kuya. so, memang tak ada dalam list tu kott? XD

~::KUYA HARIS::~ said...

@MissShark

hehe ^^ saya main hentam aje,mengikut enzim merapu nih.hehe ^^