Monday, March 28, 2011

Hantu!Hantu!Hantu!

ni entri laju-laju.jadi korang baca laa juga dengan laju-laju.kenapa kena baca dengan laju-laju?pasal entri ini berkaitan dengan entiti asing -,=* entiti asing?ya!entiti asing tu hantu oke.

bila nampak hantu terselit kat mana-mana gambar,kita seakan percaya atau tak dengan bukti tu.maklumlah..sekarang zaman moden.teknologi pulak canggih bagai.mana tahu kan kan orang edit-edit ke picto tu,letak laa hantu olok-olok kat situ.possible,right?

jom layan --->hantu!korang percaya atau tak? xD


huiiii..menakutkan! -,=*

such a cuteeeessssst baby ghost ever.

nampak tak?nampak tak?macam ada putih-putih kat situ -,=*

yang ni,hantu atau kawan dia yang senyap-senyap ekori dia dari belakang?




ni hantu masa hidup dia,mesti tak sempat nak posing depan kamera,kan kan 

roh tentera yang tak sempat bergambar dengan kawan-kawan masa hayat dia kot  -,=*

seram tak?seram tak?-,=* aku pon antara percaya atau tak.benda ni tak mustahil memang betul dan probably fake.kalau betul pon,tak payah nak takut sangat pasal dia pon makhluk tuhan jugak.cuma dia hidup dalam dimensi lain :) 

thanks for reading :)

notahujungkaki: tetiba kan kan aku rasa sikit meremang -,=* ni pasal mengadap hantu-hantu ni laa.sebab tu aku buat entri ni di siang hari,terang benderang.haha xD pernah nampak hantu?jujurnya aku pernah nampak 'mereka'.dirasuk?aku juga pernah mengalami keadaan itu.bagi kamu-kamu yang menolak kewujudan 'mereka',percaya laa 'mereka' memang wujud!peace..xD *aku suka tengok cerita hantu.layan beb!walau takut,menjerit bagai bila terkejut,tapi tetap nak mengadap jugak.extreme kan kan xD*

17 comments:

miss shark said...

aiyaa... seram la cik kuya.. nampak gaya nya malam ni kena tidur ngan kakak saya la pulak..







xoxo ~ (honestly, saya penakut.)

diera cikimon said...

gmbar 1st tu xnmpak pape pun....


jum layan entry terbaru...Jajan yang popular pada sekitar tahun 80-an dan 90-an

Tajul said...

macam bukan hantu ja...

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss shark

hehe ^^ alaaa...missShark jangan laa takot.gambo aje tuh.hehe XD

~::KUYA HARIS::~ said...

@diera

eh..ko tingok btol2.ada tuh,kat belakang dia.hantu ni high standard.haha XD mau duk kat sit bos kat belakang aje.haha XD

~::KUYA HARIS::~ said...

@tajul

hehe XD ntah laa :) kot2 dia edit ke,mana tahu kan kan ^^

pRiNCe said...

nice...entry...:)
thnx tau datng melawat...:)

awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

~miraie_19~ said...

hantu pon nak bergambar gak kan..hahaXDD

~::KUYA HARIS::~ said...

@prince

:) mekasih prince coz drop here :)

green said...

rasa cm x real je...
tp kalu tol2 real tu...baik pikir x real...hehe...(penakut ni!!)

~::KUYA HARIS::~ said...

@miraie

tuh ah.sian laa kat hantu tu.sesekali nak jugak inteperame.haha XD lawak2 XD

~::KUYA HARIS::~ said...

@green

u kan memang penakut kan kan.hehe ^^ alaaa..jangan kecut sgt oke.tak ada apa-apa pon.*pada hal penakut jugak tp sket aje.haha* XD

Jendela Hati said...

dik, sy penakot nak hadap citer2 antu kecuali yg ada lawak mcm kaklimah tu heheh

~::KUYA HARIS::~ said...

@jendela hati

hehe XD alah..picto aje tuh kak.hehe ^^

Hanieqha said...

x semestinya jugak.. sebab teknologi diorg lgi canggih. software diorg guna pon power.. pandai2 edit edot gamba sume tuh... huhu..

saye tgk kt history channel. trasa tertipu jugak la time tuh.. hahah

Statement perempuan yang bikin panas!!
<a href="http://annikabubble.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html>deco beng beng boong blog aku!!</a>

~::KUYA HARIS::~ said...

@hanieqha

:) yeppp..btol tu.tak mustahil dorang potoshop kan picto2 nih.kan kan.tp kan kan,still seram jugak.hehe ^^

paihujey said...

perghhh..tengok di malam hari ni..dah la malam jumaat..hehehe