Sunday, March 27, 2011

[KTM] : Apa Akan Jadi Kalau...

nampak tak tajuk kat atas tu?nampak nampak?KTM is stand for Karut Tengah Malam.haha.dah ada seksyen seksyen sendiri pulak entri aku ni kan kan.ah..layan kan aje xD bila dah lewat malam dan mata masih segar bugar,maka otak aku akan mengeluarkan enzim-enzim yang akan mengaktifkan sistem mengarut dalam otak.haha.

tadi aku terpikir,apa akan jadi kalau..kalau perempuan mengorat lelaki?hah..jom pikir ramai-ramai.apa akan jadi agaknya?apa reaksi lelaki tu?malu kah?suka kah?atau beliau akan terkejut kah?*otak tengah berlari mencari konklusi xD*


cuba bayangkan kalau ada dua tiga orang girls duduk kat tepi koridor,then ada laa seorang mamat lalu kat depan dorang.pulak tu girls tu pegi ushar-ushar mamat tu,siap buat bunyi phewwwwiiittt,bunyi yang macam burung tu,dan segala macam bunyi keluar.hah..apa akan jadi agaknya?aku rasa macam huduh aje,kan kan -.=* silap-silap mamat tu lari.haha xD

tak pon cuba bayangkan yang ni pulak,sorang perempuan datang kat sorang mamat,then dengan selamba say hi dan siap mintak nombor telefon mamat tu lagi.pernah wujudkah situasi tu?haha..aku tak pernah tahu.kalau lelaki yang buat macam tu,tu rasanya normal.haha.tapi kalau perempuan,potong jari laa kalau berani buat macam tu xD

lelaki lelaki sekalian,korang suka tak kalau ada perempuan mengorat korang?hehe.mengorat lelaki, macam cool xD

dah puas mengarut!thanks for reading :)

notahujungkaki: ingat tak iklan exe tu,yang pompuan kat library mintak no telefon lelaki,then one more yang kat kafe kot,yang pompuan tu tulis no phone dia kat roti hotdog-tengok muka lelaki tu,macam suprise aje kan kan but still boleh senyum.muka bangga beb ada awek mau ngorat.haha.aku suka tengok iklan tu.ada tak orang buat macam tu kat real life?nak tahu jugak ;) *indahnya perempuan ni sebab mereka mempunyai sifat pemalu.dengan sifat malu ada dalam diri,mereka menjaga perbadi,menjaga tatasusila-cantikkan?hehe.macam aku laa xD* peace!

27 comments:

Chegu Zubir said...

kalau jadi msalah jugak...hehehehe..tapi xmustahil la akan dtg jadi cmtuh...cz laki dah mkin pupus

salam new blogger

RaraTan said...

rasenye mcm ade jer. hahaha. budak skolah RT lahh tu. kah3. phewit2 ke laki. orang tue pun jadi. kih3 XD

tp RT normal jep. HAHA :)

Jendela Hati said...

aikk ada edisi KTM ek?hehe baguih2....kalo dulu2 malu ar org pompuan ngurat pewiiit kat lelaki...zaman skrg ada la kot leh buat camtu (cam dlm iklan)kekeee...

Ariffin Khomeini said...

ok aje klau permpuan tackle laki. tiada apa yang salah.+ lagi klau laki tu seorang pemalu , mesti la perempuan yang start dulu. hoho

but it depend on how she behave. Jangan la terlalu gedik.

~::KUYA HARIS::~ said...

@cheguZubir

hehe ^^ tuh ah,kalo akan dtg jadik camtuh..huiii..tak terbayangkan kot.

salam new blogger jugak! :)

~::KUYA HARIS::~ said...

@raraTan

haha :) dgn org tua pon jalan?hehe ^^ betol berani.haha XD

thanks RT sebab jengah sini :)

~::KUYA HARIS::~ said...

@jendelaHati

ehehee XD baru aje bukak seksyen tu tengah malam td.haha XD tuh laa.dlm iklan aje nmpak pompuan pewitt2 kat laki,real life??wuwuuu -,=* tak pyh buat ah.main2 je tak pa kot.haha ^^

~::KUYA HARIS::~ said...

@arifin

hehe ^^ kalo dengan cara yg betol oke kot.haha ^^ pasal sy kecik2 dulu pon penah jugak melamar member.haha XD

AzRy SyaFiQah said...

perempuan mengurat lelaki? tanda2 dunia nak kiamat lah kot ..huhuhu

~::KUYA HARIS::~ said...

@azry syafiqah

haha XD thanks for drop here :)

~miraie_19~ said...

hahaha..mcm hodoh gak~xleh imagine hahaXDD

kay_are said...

x pernah nampak lagi situasi tu for real..

~::KUYA HARIS::~ said...

@kay are

tuha h.-,=* tak penah jumpe lagi,kan kan.

~::KUYA HARIS::~ said...

@miraie

haha XD mmg huduh laa.kalo kita mengarut mengarut pasal ni,asik gelak kuat2 dan tak hengat dunia kan kan XD

Sylmeena Hamzah said...

Haha macam kelakar je. Tapi tabik spring laa dkat perempuan yg berani buat mcm tu. Bkn apa, perempuan kan kaum yg pemalu. Hahaha XD

~::KUYA HARIS::~ said...

@sylmeena hamzah

mmg kelakar kan kan.tak dpt bayangkan kalo pmpuan ngorat llaki.haha XD gila cool laa ^^

btw..sylmeena,thanks for drop here :)

W said...

skrg mmg dah ad pmpuan mcm tu, tapi for me, malu lah jd pmpuan cmtu. =.="

*hilang kesopanan seorang gadis .

~::KUYA HARIS::~ said...

@w

ada eah?? -,=* tuh laa.hlg kesopanan dan keayuan.haha xD nampak macam tak molek aje kan kan. ^^

miss shark said...

ayarkkk.. saya ni pendiam kalau ngan kaum adam ni. macam mana pulak nak ngorat, tegur laki.

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss Shark

sama laa kita. hehe XD pemalu jugak! ^^

afiqazizan said...

suka jugak kalau pompuan nak ngorat saya..lagi2 lelaki yang pemalu..memang suka la lelaki tu.

Finaz Jaafar said...

jum try ! hahaha

~::KUYA HARIS::~ said...

@afiqazizan

suka eah??meh..saya nak ngorat awak laa.phewwwitttt!! ~ XD *just joking!* :)

~::KUYA HARIS::~ said...

@finaz jaafar

jom jom jom ^^ sekali sekala mengorat lelaki.ahaks ~ XD

Dda Ly said...

hehehe kadang² rase cam cheeky je bile pompan ngurat lelaki... tapi, saye suke term ktm itu...:)

meh ke rumah..
~Addina Dania ku sayang..~
keep in touch ye..♥♥♥

~::KUYA HARIS::~ said...

@dda ly

hehe XD cam cool aje kan kan ;) mekasih.tuh term mengarut jgk tuh.hehe ^^

puteraduyong said...

baru nampak thrill...haha...