Saturday, March 19, 2011

I Really Miss Her!

dah penat aku bercakap sepanjang satu jam setengah tadi.haha xD rasa puas gila dan rindu aku kat dia dah terbayar walau dengan hanya berborak kosong.aku rasa kan kan tadi sepanjang berborak dengan dia,suara aku kuat gila.haha xD excited tambah dengan talian tak berapa elok.macam dengar tak dengar aje -,=* uhuk uhuk-sakit tekak!xD

dapat panggilan percuma dari maxis kan kan,so dengan tamak dan halobanya aku menghabiskan satu jam lebih bercakap dengan minah ni.hehe :) seryus,gwa tak tipu-gwa gila rindu kat ko ah xD

this is her!OMG..she looks really different now.haha xD look more matured and that smile so lovely xD

wani,thanks coz kau sudi nyanyi untuk aku tadi.hehe xD terharu gila dan aku sebenarnya..sebenarnya nak menangis derr.haha xD *cover aje lebih tadi.kalau tak mau aku menitiskan air mata.like yesterday xS* walau jarang dapat cakap dengan dia*sibuk aje memanjang!huh..maklum laa,dah kerja -,+**-kalau dah berborak tak hingat dunia wooo!xD

 
picto1-muka suci.haha xD macam melekat da kepala tu derr | picto2-*yr.2008*mereka kawan rapat aku :) *kita kawan dulu,sekarang dan sampai bila-bila* | picto3-they're my close friends-sekarang dan sampai bila-bila :) 

terima kasih baca entri laju-laju ni xD

notahujungkaki: setiap langkah yang aku atur,aku menjumpai mereka-mereka ini.silih berganti teman-teman mendampingi aku tetapi aku nak mereka tahu,mereka tak pernah terganti untuk aku :) friendship remain and never can end.*addin-u're my lovely friend!my buddy xD*

6 comments:

amny.. said...

huhuhuhuhu....
memang best laaahh gayut dengan orng yang kita sayang...
kih3..:)

miss shark said...

kenangan dengan bestiet lah ni. comel sangat :) seronoknya cik kuya bergayut sakan yee.. hehehee..best betul ada org nyanyikan lagu besday kat kita. (memang rasa terharu sampai nk nanges)

~::KUYA HARIS::~ said...

@amny

tambah2 best bila kol free.haha xD tamaknya saya bergayut.hehe ^^

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss shark

hehe ^^ sapa yang comel miss shark?sy ke buddy saya ni?hehe xD

..aImI.. said...

salam,
saya nak tanya, gambar ats tu gambar kwn awk ea.. kak sy baru kne tipu dengan lizawati rahmat. dia pakai profile pic whatap gamba kawan awk ni..

~::HANAH RISHAS::~ said...

Yup..she is my friend :) oh yeke?lizawati??