Friday, March 18, 2011

Kejutan Buat Aku: Happy Birthday Kuya!

wahh..tengah aku syok-syok mengadap movie kat pc sambil memeluk selimut dan bergolek di atas tilam,tiba-tiba a'an masuk,senyum dan diikuti oleh missweet,ira,ina-mereka wish birthday kat aku.tak ketinggalan fairuz dan tika yang duk dalam bilik :) thank you so much friends!aku sangat terharu.sungguh!missweet kata,miraie tak dapat join pasal sibuk menyiapkan exciment,diera pulak sakit kepala.diera,hope esok sakit kepala kau tu hilang ya :) isma pulak dah booouummmmm-zzz..beliau dah tidur xD

kek tadi sangat sedap!thanks lagi sekali buat kawan-kawan yang ingat birthday aku.mereka berhempas pulas mencari kenderaan nak pergi beli kek tu.korang memang sangat sweet! :) *gambar kejadian?wah..tak sempat nak snap.haha xD kek pon dah lesap.haha xD*

masuk suprise kali ni dah tiga kali missweet dan diera buat kat aku.tahun lepas,kali pertama time sambut birthday kak pah.dorang suruh aku teman kak pah jalan-jalan dulu sementara dorang pergi beli kek.maka aku pun ikut laa arahan mereka berdua tu dengan hormat xD tup-tup,sampai aje dorang tu kat RFC*tempat kejadian sambutan birthday*bukan aje kak pah terkejut,aku pun sama.rupanya missweet dan diera sambut birthday aku jugak walau birthday aku waktu tu beberapa hari je lagi xD

picto kek tahun lepas yang ditaja sepenuhnya oleh 2 orang kawan aku-missweet&diera ;)

kali kedua pulak time 18 march,malam hari.aku tengah dok sedap-sedap gayut,si missweet pulak buat kacau.wahh..mula-mula okeh lagi tapi bila dia dah start mencabut wayar charger henpon,buat aku mendidih jugak.time tu memang aku tak sedar langsung si missweet ni nak prank aku!*cissdell!kan tak pasal-pasal aku mengamuk dalam hati -,=** waktu tu tina,ama,isma,diera ada sekali.memang aku tak sangka betul rupanya dorang nak sambut birthday aku!xD sangat terharu,sampai aku nak menangis time tu.thanks a lot!

18 march datang lagi.kali ni datang nya hari tu dengan membawa kenangan lagi :) dan yang pasti membawa jugak tambahan satu lagi angka kat umur aku.wuwuuu -,=* umur aku?hah..cuba korang calculate nombor-nombor ni ;) 42-15+3-6 dah kira?xD

budak ni sudah pon berumur .... ??? --->jawapan kiraan matematik kat atas tu xD aku sayang keluarga aku,sayang kawan-kawan aku yang aku kenal dengan baik :) aku sayang dia,aku sayang juga pada kamu-kamu yang sudi menjengah blog ini xD 


thanks for reading this :)

notahujungkaki: walau banyak kali aku ucap terima kasih kepada mereka-mereka yang membuat kejutan harilahir buat aku,masih tak terbayar rasanya :) missweet,diera-terima kasih banyak-banyak!:) to isma,ama,miraie,tika,a'an,ira,fairuz-thank you too >,< sue-terima kasih atas ucapan birthday tu.hehe xD *janji kita akan kawan sampai bila-bila ya!* to myself-now i'm getting older and older.so,remember-capai apa yang kamu mahukan,buat yang terbaik untuk diri sendiri dan be more matured.haha xD peace!

12 comments:

DiriKu said...

selamat hari jadi yaa XD

~::KUYA HARIS::~ said...

@diriku

thanks :) hehe..

miss shark said...

wahh.. cik kuya, dah berusia nihh.. jgn lupa siapkan esemen :)

psstt,macam sdp kek tahun lepas tuhh..nak cikitt..

may Allah bless u.. and happy birthday tau. sorry, tak de present nak kasi :)

afiqazizan said...

happy birthday cik kuya.

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss shark

thanks :) whooo..usia sekadar nombor aje.haha xD

kek tu mmg sedap!heeh ^^

~::KUYA HARIS::~ said...

@afiqazizan

thanks :)

Cik Yana said...

Happy Birthday cik Kuya. Have a blast one and may ALLAH bless you always :)

~::KUYA HARIS::~ said...

@cikYana

thanks cikYana :) aminnn

myzasuki said...

happy besday ! ^_^

~::KUYA HARIS::~ said...

@miyazuki

thanks xD

mahizan maira said...

pheeewwwittt..hehehe nama i pon ada ye..hehehe..sekali lagi happy besday cik kuya..^__^.Best x kejutan dari aku,,wuwuwu..:P

~::KUYA HARIS::~ said...

@mahizan maira

haha xD thanks2 ~