Friday, March 4, 2011

Majlis Kahwin Yang Pelik--> Urghh..Macam-macam

cakap pasal majlis kahwin ni,mesti masing-masing ada citarasa dan angan-angan macam mana majlis tu akan berlangsung nanti.baik dari segi busana mahupun tema,semua di ambil kira.tapi kan kan,some of people do take these wedding ceremony to extremes and come up with themost bizzare and weird ideas for their wedding day*hop kat malaysia tak ada macam ni xD* hope their marrige did not turn out to be as awkward and funny,just like their wedding ceremony.

jom layan ----> pelik dan pelik


kalau laa aku yang jadik pengantin pompuan,kompom-kompom aku lari pasal tak kenal laki sendiri.haha xD

10 Oddest Wedding Ceremonies Ever
nice shelter.safety first

10 Oddest Wedding Ceremonies Ever
kat McD pon boleh kahwin tau xD

10 Oddest Wedding Ceremonies Ever
shrek dan pasangannya*ingat dalam kartun aje,rupanya wujud betul xD*sanggup ke nak kahwin dalam outfit macam ni?;)

10 Oddest Wedding Ceremonies Ever
ni mesti pasangan yang sama-sama minat tengok Survivor tu,kan kan xD

10 Oddest Wedding Ceremonies Ever
gothic? or whatever today's youth call this?

10 Oddest Wedding Ceremonies Ever
zombi wedding-kalau macam ni laa gaya,tak ada orang datang pasal takut HANTU!xD*dan mereka hidup bahagia selamanya--after died*

pelik tak?pelik tak?diorang ni kan penuh dengan imaginasi.haha xD tu yang sampai nak buat benda orang lain tak pernah buat.tengok orang kita kahwin,kan sopan,cantik dan so beautiful-tak kira laa malay,chinese,india or what so ever,still jugak nampak manis kan,kan?tak ada laa berlebih-lebihan macam depa kat atas ni xD

thanks for reading ;)

notahujungkaki: apa yang dorang dapat agaknya bila buat benda-benda pelik macam ni?agaknya nak sangat masuk dalam carian google/yahoo/ect kot.haha xD

12 comments:

Suhana Samsudin said...

macam-macam dah skrg ni org kawen..kreatif..tp orang melayu masih kuat berpegang pada adatnye..:)

~::KUYA HARIS::~ said...

ya..orang kita lagi sopan dan tak laa cam depa.macam2 tapi pelik dan ntah pa2..@,@ kan kan..^^

nexx said...

zombie tu yang tak tahan tu.. uish.. t nak wat wedding ala-ala anime ler.. hahah kawaii desu......

~::KUYA HARIS::~ said...

nexx::ehee..comel2 kalo ala2 anime gitu.hehe ^^

h A n Y S said...

biase lah orang putih, suke buat mende2 ntah hape2..haih..

Myra Jay said...

klau org malaysia yg wat mcm tu, mau lari tok kadi, ha ha

~::KUYA HARIS::~ said...

haha ^^ sempat pengsan utk beberapa kalinya.teehee ^^

cik zaza said...

terketar2 tgn tok kadi nk kwenkn pgntin nati kalo ada org msia buat cmni la.xpun mase bersanding tu ke. kompem org dtg mkn je xnk tgk pngntin tu pun kalo berani.

~::KUYA HARIS::~ said...

@zaza

haha xD sgt btol.hehe ^^

baby_serene said...

dorg x nyesal ka klu da tgk pic kawin dorg nnt ah? hehehe... klu ya pun mau ikut tema tp jgn la over d top sgt...

~::KUYA HARIS::~ said...

@baby serene

haha XD rasanya nyesal kot pasal tak amik picto lawa2.kang kalo anak cucu hodohnya depa ni..haha XD gagap2 kot nak balas.haha XD

Usop Wilcha said...

Serem....

Manusia jadi komoditi