Wednesday, March 2, 2011

Nak Cakap Ni ---> Gwa Gumbira Beb!

aku rasa
SANGAT GEMBIRA hari ni
kenapa eh?

|
|
|
|
|
|

lab IT BATAL
yeayyy..tu sebahagian daripada perasaan gembira aku xD
tapi itu bukan sebab utama rasa happy aku terACTIVE dengan mendadak
walau segala macam kerja,exciment,lab exercise TAK SIAP LAGI
aku still rasa GEMBIRA tanpa ada sikit pon rasa gusar xD
lab test java ESOK
TAK STUDI lagi
tapi aku masih boleh SENYUM beb! ;)

|
|
|
|
|
|
|

okey,enough!cukup-cukup mengkhabarkan kegembiraan aku tadi.haha xD ya..memang tengah happy gila tahap sampai tak boleh nak berhenti senyum.haha xD tertanya-tanya apa yang buat aku happy?cuba try teka,nak nak?hehe xD teka dulu ya.nanti aku bagi tau*macam laa ada yang nak tahu pulak main teka-teka ni xD*

for now,i'll let kegembiraan ni embended kat hati xD kena active kan pulak perasaan gusar,risau,gelabah dan kata-kata seperti 'adoiii..keja gwa tak siap lagi ah',atau ini 'mati laa tak studi lagi!esok labtest java' atau 'eh,pinjam jawapan exciment ko.aku nak salin ah'*kata-kata ni untuk missweet&kawan-kawan xD*

thanks for reading orang happy punya entri ;)

notahujungkaki: kepada kawan-kawan yang ada kala sudi bagi pinjam exciment time aku mintak,yang selalu sudi tolong ajar aku tang yang aku tak paham,aku nak ucap terima kasih banyak-banyak!:) ---> mood sekarang:blur2-->tengah pikir nak siapkan exciment,studi labtest&maooo tidoo. 

2 comments:

mahizan maira said...

hohoho..eh2 ada nama missweet la kat entry ni..tq2..:)

~::KUYA HARIS::~ said...

eheee~^^ tao takpa..><