Saturday, March 5, 2011

Owaaah!Dia Lelaki Cantik

tengok ni dulu ---->



dan ni --->


setuju tak kalau aku taip kat sini yang orang kat atas tu lawa dan comel?polos gila ah muka dia!suka suka suka xD dah terpikat?wooppsss..!nanti dulu.biar aku beritahu yang dia ni seorang lelaki.LELAKI okeh xD 

kalau nak tahu,dia ni legendary cosplay-Kiyoshi Sakurazuka.dia ni selalu berpakaian macam perempuan dan kompom-kompom orang tak jangka dia ni lelaki sebenarnya since he is more beautiful than many girls ;)

tengok-tengok!berkali-kali pandang pon tak nampak 'lelaki' kat muka dia ni xD



polos betul muka dia.ahaa xD suka suka suka!

dia lelaki,bertukar perempuan jadi cantik,comel-then kalau dia jadi diri dia*lelaki*apakah dia kacak?handsome?xD ---> when kiyoshi in male style --->

ni dia!nampak laa jantan sikit dengan gaya macam samseng.haha xD



comel jugak.hehe ;) macam memanggil aku ja.haha xD 

OMG!dah macam karekter dalam games.gila patung mamat ni.

si kiyoshi ni kan kan boleh ubah-ubah diri macam otomen.haha xD jadi lelaki pon comel,jadi perempuan pon lagi-lagi bertambah comel ;)  

thanks for read this :)

notahujungkaki: saat aku post entri ni,still mata dok terpaku kat muka kiyoshi xD nak jugak belek berkali-kali muka mamat ni.hehe :)



38 comments:

cik ayin said...

gila kentang..sangat comel

akU GaDis said...

ohhh.. terkeliruu.. =P

laki ke pompuan.. pompuan ke laki.. ahaks,,

~::KUYA HARIS::~ said...

cikAyin::tuh ah.gila comei kan kan ;)

~::KUYA HARIS::~ said...

akuGadis::mula-mula tengok,memang cam tak caya tau dia nih lelaki.haha..^^

alongizhamhadi said...

tu dia..bahaya2..gorat2 tgk sejenis..gila2 cap babas betul...

IeDa said...

comel gile..

ehda said...

chumil beb ! lau kuya xckp dia laki sah2 dh ingt dia nih prempuan... sesuai lg dia jd prempuan huhu

~::KUYA HARIS::~ said...

tu ah ehda.kalo dia pompuan,kompem2 ramai ngorat.teehee^^

alongIzamHadi::haha ^^ check tol2 kalo nak ngorat awek.haha ^^ pastikan bukan yang dah bertukar ;)

diera cikimon said...

gilak ah~kalah aku yg baik hati + comey neh.kah2


pssstttt~disablekan lah ko nya verification neh..agak leceh. -_-"...jgn marah naaa...hehe

Fendi Khairi said...

pergh..lawa kowt..haha..x ley kta apa..haha

~::KUYA HARIS::~ said...

diera:: ^^ haha~ tergugat tak??hehe ;) wookeysss..ku tak perasan pon ada verification.hehe..kang aku hapuskan laa ^^ ;)

♥ LT Gadis Senjakala ♥ said...

comel nyewww dia...laki ke ahha xsngka

p!q4h b@guss said...

mak aih... cntik gla....

~::KUYA HARIS::~ said...

mmg cantik,kan kan ^^

aQim said...

following u:)

~::KUYA HARIS::~ said...

tocei2 aqim ;)

Kumbang Jingga said...

camne nk check laki ke pompuan kalau kt luar

~::KUYA HARIS::~ said...

haha ^^ entah lerr en.kumbangJingga.teehee ^^

nona hidayah said...

comel giler. betul ke die lelaki?? mmg muka pompuan abes..

u have such a cute belog (T_T).hiihii. i loikeee it :)

~::KUYA HARIS::~ said...

yup..dia lelaki.hehe ^^ tengs ya! (^0^)

Hasyarghh said...

OMG LELAKI KA? GILA COMELLLLLLLLLL :D

~::KUYA HARIS::~ said...

Omaigod!!!hehe ^^ mmg lelaki.hehe xD

miss chekleen said...

wahaha..laki dowh!giler chumelll <3

~::KUYA HARIS::~ said...

haha ^^ cam jeles ja kan tengok kechumellan beliau.teeheee^^

cik zaza said...

argh!!comel2..knp lg comel dr aku!HAHA..*perasan

~::KUYA HARIS::~ said...

@zaza

jgn tensen2 zaza xD

Rie said...

tbe2 aku nmpk dia mcm pengkid
bila pkai bju laki tu..hehe

Gimi said...

comel....

ish2..jelos lak

AkuMuzikFilem said...

sius macam tak caya..haha gila cute n polos. ayat tuan blog, polos, like. hehe

~::KUYA HARIS::~ said...

@rie

ahahhhhaaa ^^ sama laa kita.hehe ;)

~::KUYA HARIS::~ said...

@gimi

hehe ^^ jgn jeles.dia lelaki..hehe ^^ hakikat takkan berubah tuh. XD comel lagi pompuan tulen kan kan XD *jeles jugak sebenarnya XD*

~::KUYA HARIS::~ said...

@akuMuzikFilem

tocei2..:) percayalaaaaa *nyanyi lagu ct* ahahhhhaa~mmg dia lelaki yang boleh jdik sgt comel bila berpakaian perempuan.uhuhhuhhhuuu XD

hoyahadis said...

macam tak caya..hu..hu..saat melihat wajahnye terdetik di hati..cumelnye..!!..tapi bila scroll ke bawah..ya Allah..le
betulla die tu cam oltromen,power ranges pulak..boleh pulak bertukar-tukar..(^_^)

~::KUYA HARIS::~ said...

@hoyahadis

:) percaya laa dia mmg seorang lelaki.hehe ^^ sy pon mula2 tingok byk kali kot.haha XD walau dia lelaki,still nmpak tomboy.haha XD

btw..thanks for drop here :)

cik HUSYI said...

10 kali pandang pon tetap nmpak comel macam perempuan..
nanti nak search la pasal mamat jambu ni..adoi,,
jeles laa..(^_^)

~::KUYA HARIS::~ said...

@husyi

hehe ^^ tahoo takpa.kita ni pulak yg jeles pada hal dia lelaki.hehe ^^

Miecyber said...

Power tu.....

Kantoi . Part 2.

Domo Mega said...

apsal masa dia jadi pompuan...muka dia nmpk putih merah...comel gitu...tapi bila tukar jdi laki....pucat semacam muka dia...pape pon...mmg cute...2 alam betul...hahaha