Thursday, March 24, 2011

[Tuto]: Nak Upload Entri Dalam APESAL.COM

tadi ada seorang blogger tanya aku,macam mana nak upload entri kita kat dalam APESAL.COM.senang aje sebenarnya*ceittt...padahal sebelum ni terkial-kial jugak nak cari pintu masuk kat apesal tu xD*

pergi kat website ni -----> http://www.apesal.com/webmaster/login  maka lepas tu akan keluar laa interface macam ni ----> kena laa daftar dulu,kan kan :)

then klik laa kat Klik disini tu 

lepas tu,isi laa apa yang patut :)

DONE!senang aje kan kan.dan aku rasa ramai yang dah tahu macam mana nak upload entri korang kat apesal.com tu.lagi satu,bila dah daftar tu bukannya boleh terus login,kena tunggu apesal.com bagi green light.haha xD maknanya tunggu dorang approve laa*aprrove ke?ah..layan kan aje laa xD*

thank you for reading this entry :)

notahujungkaki: aku sebenarnya kan kan,ingat ingat lupa macam mana nak buat acc apesal.com ni.haha xD dah siap daftar dan di approve,boleh laa korang bermaharajalela mengupload segala entri korang kat apesal.com tu.haha xD

6 comments:

miss shark said...

wahh..saya baru tau ada app cam ni..nak join lah. cik kuya, thanks for this information :)

~::KUYA HARIS::~ said...

:) ... saya pon baru sebulan kot try cuba pakai app ni :) hehe ^^ sama2 XD

Hati Batu said...

hehe thanks sharing..tpi x tau pun apesal.com tu web untuk apa..hehe baru nak terjah ni..haha

~::KUYA HARIS::~ said...

@hati batu

:) welcom22.selamat meng upload entri ya XD

diera cikimon said...

untuk apa wei menda alah neh?hoho

~::KUYA HARIS::~ said...

@cikmon

nih stu medium utk ko masukkan entri ko,then org baca.maka bila org baca,menjamin traffic ko naik.kan kan dah berhemah cara aku menaip.miahahaaaa ^^

kan ada entri2 menarik kat page ko.share laa kat apesal.com ni :)

jooommm laaaa joinnn XD