Wednesday, April 27, 2011

Desktop Ajaib!Tak Bohong.Bukan Tipu.

ini sebuah entri ringkas.
selalu sangat tengok cerita fairytale,ada cermin ajaib.
zaman dah moden.
teknologi dah tinggi.
magic mirror dah tak ada,tu dahulu kala punya zaman.haha.
sekarang desktop pulak ada magic.
nak tahu?
taip who is the cutest kat google tu.
lepas tu tekan button i'm feeling lucky,kat sebelah google search tu.

dah buat?
senyum sorang-sorang nampak.
perasan laa tu.haha xD

thanks for reading this :')

notahujungkaki: bila dah taip,kena tekan cepat-cepat i'm feeling lucky tu.pasal sekarang kan kan google search ni terus generate information bila kita key-in searching word.ehem..apa yang dikata oleh desktop aku memang betul.haha xD*perasan kejap* --- maybe korang pon ada yang dah pernah tahu dan cuba,kan kan? :') peace!

8 comments:

miss shark said...

YOU ARE. bhahahaa ;D adehh, terperasan sebentar. terima kasih cik kuya, for the info. nak try kat kawan2 pulak.

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss shark

yes.you're!hehe ^^ mmg teperasan sekejap "aku laa yang paling cute seantero universe" haha XD

FurBall said...

YOU ARE!!!!wah ini memang terbaik ini..ahahahhaa...tq sbb masukkan furball dalam bloglist!!~_~

~::KUYA HARIS::~ said...

@furball

haha XD kan kan,saja aje desktop tuh buat diri rasa kembang kuncup sekejap.hehe :') share laa.biar mereka pulak terperasan sekejap.ahahaaa :')

tiQz said...

bangga bangga!

amny said...

tou are??hahah...die nak amek ati tuu..amni xcye..ahha

~::KUYA HARIS::~ said...

@tiqz

oyeahhh..bukan selalu kena puji ngan desktop sendiri,kan kan :')

~::KUYA HARIS::~ said...

@amny

hehe ^^ deskktop amny nak bodek amny tuh.hehe :')