Wednesday, April 27, 2011

[Join] : Bloglist Bangku Kosong Dibuka!

lagi satu entri laju-laju punya.
tadi singgah belog cik dil,nampak segmen yang dia join.
maka aku pon mahu join :')

Bloglist Bangku Kosong

syarat-syaratnya?
klik SINI.

aku pilih pilihan yang pertama.
sebagai bukti,aku print screen*terma dan syarat nak join :')*


pendaftaran ditutup tengah malam ni.
cepat...cepat :')

thanks read this :')

notahujungkaki: bagus kalau join bloglist.kurang-kurang boleh bagi ramai sikit orang datang ke blog,kan kan :') peace!

11 comments:

miss shark said...

ohh, good luck join this cik kuya. hihihii

amny said...

alamak..dah terlambatt.. T______T

not irene said...

saya juga dari bangku kosong
saja nak meriahkan bloglist abang kaki bangku tu.

jemput ke blog saya

memyselfandnotirene

not irene said...

dari bangku kosong

saja memeriahkan

jemput singgah ke blog saya
memyselfandnotirene

Reen Rostarizam said...

terjah dari bangku kosong :) dan follow kamu ^^

Cute MuM said...

dtg singgah dari blog bangku kosong..
jemput singgah blog cute mum..

http://mamiuyun.blogspot.com

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss shark

arigatou shark-san :')

~::KUYA HARIS::~ said...

@amny

hehe :') tak apa.lain kali kalo ada lagi mangku kosong,buleh join.kan kan :')

~::KUYA HARIS::~ said...

@not irane

thanks singgah sini.
opkos sy akan terjah belog awk! :')

~::KUYA HARIS::~ said...

@reen rostarizam

thanks drop here :')
mahoo terjah belog kamu pulak :')

~::KUYA HARIS::~ said...

@cute mum

opkos sy akan terjah belog cute mum! :)