Thursday, April 28, 2011

[Santai] : They're Resemble of Animal.Ouchh!

dah nama artis,segala benda semua orang duk perhati,kan kan.
asyik tengok yang cute,handsome,cantik,gorgeous aje.
kali ni tengok pulak funny side mereka.haha :')

ada persamaan tak? ----------------- letcheckout!


jamie hyneman - dengan misai dan janggut tu,memang ada rupa walrus.

snoop dog - ada rupa tak,like a dog?haha ;')

flava flav - mirip chimpanzee tak?lol

prince - apa yang sama kat sini?

tina turner - mereka ada fesyen rambut yang sama.haha xD

thank you for reading this :')

notahujungkaki: aku gelak sorang-sorang tengok gambar-gambar ni.haha.ada yang memang mirip. ada yang tak mirip pada muka,tapi sama tang lain. ---- nak kasi kredit ni,kat google xD peace!

10 comments:

miss shark said...

OMGee.. kehkehkeh.. yang prince tu skinny sangat kot. sebab tu ada ala-ala chihuahua. macam-macam.

kAmi dAn mEreKa said...

gambar pertama tu, boleh pulak serupa kan, haha

gelak guling2 ni, ;)

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss shark

Ooomaiiii!!haha XD kot laa.lagi pon cara dorang pose cam sama aje kan kan.haha :')

~::KUYA HARIS::~ said...

@kami dan mereka

haha :') seryus sama pasal ada jambang nan meliar tuh.kehkeh :')

[sutera kasih] said...

hehe kelakar..kesian kt dorg..tp nk bt cmne, dh nk serupa hihi

~::KUYA HARIS::~ said...

@[sutera kasih]

haha XD tahu takpa.muka iras2 kan kan.hehe :')

FurBall said...

snoop dog..nama pon snoop dog..ahaks

~::KUYA HARIS::~ said...

@furball

haha XD tahu takpa.tuh yang muka pon seakan-akan aje kan kan.haha :')

amny said...

mang ade gaya laa..hahaha

~::KUYA HARIS::~ said...

@amny

haha.tahu takpa.camna buley seiras,kan kan X')