Wednesday, April 20, 2011

Jerit!Jerit!Scream 4.

ini sebuah entri laju-laju.
tadi petang,aku dan kawan-kawan *fatin,tika&fairuz* pergi tengok wayang.
cerita horror*kot laa*SCREAM 4.
dah tengok?


kitaorang layan scream 4 ni kat MBO Melaka Mall.haha.orang lain sibuk mengadap buku,note,segala jadah berkaitan dengan studi,kami berpoya-poya sebentar xD.dalam panggung tu aku rasakan macam kat kutub utara dan selatan.gila sejuk.aircond pecah agaknya.

story telling oke.macam biasa laa,unsur kejutan sangat banyak.haha*aku pon terkejut gila walau berlagak cool tak mahu terkejut-kejut xD* and lastly,the unexpected ending.haha.tengok dulu,baru tahu.star?aku tak reti nak bagi star bintang kat cerita-cerita yang aku tengok.tahu tengok,kritik banyak-banyak.kalau best,recommend kat orang.kalau tak best 'tak payah tengok laa.membazir duit kau aje' haha.boleh macam tu?

thanks reading this :)

notahujungkaki: situasi ini berlaku time cerita tu tengah berjalan-fairuz ditengah-tengah*macam pokok xD* fatin mengadap fairuz dan rasanya menghimpit fairuz*like a panda xD* tika pon sama.haha.aku?cool sorang-sorang dihujung :')*tipu oke.memang duduk hujung tapi sama juga melambung-lambung dada time terkejut.haha* peace!

12 comments:

Cik Bidadari said...

heeeee... citer seram tak berani... kita berani tgk citer biasa2 aja...

~::KUYA HARIS::~ said...

@cik bidadari

XD ekstrem tahu tingok ceta seram2 ni.hehe ^^ tak takut mana pon ceta ni cuma banyak elemen kejutan.hehe ^^

blogtilldrop said...

looking forward utk movie nih...dengar review bez...

~::KUYA HARIS::~ said...

@blogtilldrop

oooyeaaahhhh :') tengok laa.tak rugi beb.haha XD bg kite,ceta nya best jugak :)

Jendela Hati said...

takut nak tgk citer terkejut2..heheeee

amny said...

orang kte citer ni bse2 je..btol ke??

~::KUYA HARIS::~ said...

@jendela hati

cerita yang terkezut terkezuttt yang syiok..XD ekstrem.hehe :')

~::KUYA HARIS::~ said...

@amny

lain org lain pndapat,kan kan :') nak tahu best ke tak amny tingok laa dulu.hehe :) kalo bagi kite,ceta dia oke laa.tak laa bosan alam :)

miss shark said...

adehh.. cerita seram ke? saya ni penakot. hihihii.. tapi rasa nak tengok jugak :)

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss shark

hehe ^^ tingok laa miss shark.kite jamin miss shark tak takot mana pon tingok muvi ni.:) terkejut aje lebih.hehe XD

nona hidayah said...

sy nie pon kurang keberanian nk tgk cite seram kat wayang..kalo tgk kang mula lah..asal hantu nak keluar kang mulut saya da stat baca bismillah la, istighfar la.kuat2 plk tuh.semua ada..mengganggu ketenteramn org awam jer..heheh

~::KUYA HARIS::~ said...

@nona hidayah

haha :') tuh aksi peberet adik kite.asal hantu nak kuar,mula laa dia yang bising2 kata takot hantu.takot2 pon still ngadap ceta jugak.haha.