Saturday, April 30, 2011

[Santai] : Lagi Tentang Mereka --- William Dan Kate Middleton.

sekali lagi,sebuah entri tentang mereka.
putera william dan kate middleton.
meriah kan kan wedding mereka.
paling best tengok wedding dress kate.
simple tapi cantik!
dia juga sangat laa gorgeous dan menawan.
dan tentu tentu nya william juga segak.
harus puji putera impian aku tu.haha.

letcheckout royal wedding --- putera william & kate middleton.









ramai tetamu yang hadir ke majlis ni.nama pon royal wedding,ye tak?
kerabat diraja negara lain jugak turut memeriahkan majlis perkahwinan william dan kate.
sultan brunei pon ada tahu!
beckam&victoria,elton john pon ada.
hah,kekasih si harry --- adik william pon jadi perhatian.
lepas ni chelsy davy laa pulak dalam masuk ke dalam kerabat diraja british.hope so.haha.


tengok tu.
bukan keluarga,tetamu dan sahabat handai bergembira meraikan william dan kate.
rakyat jelata jugak turut sama gembira menyambut kedatangan si puteri di dalam keluarga diraja tu.

thanks reading this :')

notahujungkaki: tak ada nota peninggalan kali ni.hati tengah frust william dah kahwin.uwaaaaa!! -_=** ---- mereka berdua sangat sepadan!saya like banyak-banyak oke :') peace!

6 comments:

miss shark said...

wahhh..sama cantik, sama padan. hihihiii.. cik kuya bila pulak? kata hari ni birthday dia. :))

~::KUYA HARIS::~ said...

@miss shark

kan kan.memang sepadan dorang ni.hehe :') ouchhh..sy??lambat lagi tahooo shark.hehe XD

Heidi Shafiq said...

tak gune.. die rampas awek aku tu.. :P

~::KUYA HARIS::~ said...

@heidi syafiq

haha XD kate culik william aku.cpt suruh awek awk pulangkan william sy.haha XD

amny said...

jeles sungguh!!nak gk kawen cmnii...T___T

~::KUYA HARIS::~ said...

@amny

jom kawen2 :')