Sunday, May 29, 2011

At Last, Muncul Juga.

assalamualaikum.

ohhh... rasa sangat seronok. guess what? yeah.. i'm gonna balik rumah today. haha. semalam menjeruk hati sebab all my lovely, sweet friends balik kampung masing-masing. hari ni aku pulak. rasanya malam tadi aku sangat gagah perkasa dan kukuh hati bila decide untuk duduk diam aje dalam rumah, sorang-sorang. berani tak? haha. malas nak turun naik ke bilik member. just stay home alone :')

selamat bercuti kepada student-student UTeM. cuti panjang selama 3 bulan bagi budak-budak degree. habiskan laa masa cuti tu dengan sepuas-puasnya. to diploma student, next week korang akan kembali ke kampus. haha. my bro too. dia asyik cakap best laa kau kak. cuti 3 bulan kot. aku sebulan aje. tak aci sungguh! ayat penuh dengan perasaan cemburu yang melampau kan kan. aku pon gelak jahat aje laa.

oh ya, hari ni ada budak baru daftar masuk UTeM. first of all, welcome to UTeM guys. selamat menjalani MHS. haha. MHS so tak best laa. aku bosan gila kot masa attend tu. rasa seminggu macam sebulan lamanya. menderita jiwa raga. haha. bersedia untuk dengar bebelan yang panjang berjela. backup laa dengan segala hiburan yang korang ada seperti mp3, mp4, psp. haha. handphone pon boleh. ni untuk atasi masalah mengantuk yang melampau.

thanks reading this :')

notahujungkaki: pejam celik, pejam celik, masuk semester depan aku dah jadi senior. haha. sekejap aje masa berlalu. almost done studying at UTeM. tinggal setahun setengah aje lagi. huiii... dengar macam lama lagi tapi percaya laa, setahun setengah tu sekejap aje akan habis ----------- FYI, aku akan sangat jarang update belog bila cuti. maybe seminggu dua kali kot. jangan rindu-rindu aku ya xD peace! ---------- abah! cepat laa sampai sini.

3 comments:

kAmi dAn mEreKa said...

mhs ada yg seronok ada yang tak seronok lah, tengok pada aktiviti gak kan? :)

shark said...

hehehee.. saya dah start belajar ;) saya pun jarang online dah lepas ni. take care ye cik kuya.

afiqazizan said...

bagus lah dah dapat balik rumah..tak kesunyian lagi la kan pasni.