Wednesday, May 18, 2011

Kenapa Semua Benda Buat Aku Naik Hangin? Geram Tahu!

assalamualaikum.

ini sebuah entri meluah perasaan.
perasaan yang sangat-sangat laa geram+marah+sakit hati = hampagass.
urghhhh... kenapa? kenapa? kenapa?
kenapa fb aku macam ni?
asyik logout eje.
kang nak login balik, dia keluarkan pasal spam-spam tu.
mungkinkah sebab line wireless yang lembab macam sipot?
hah, cakap pasal wireless, dia tu pon buat aku geram makan hati.
sangat lambat nak loading page.
adoiii!
bukan tu aje, ni hah si blogspot pon sama.
mana widget follower aku hilang?
apakah kena culik? haha.

oke. sesi meluah perasaan dah tamat.
aku tengah senyum sekarang ni sebab dah tak tahu nak buat apa. haha xD
oke, bye!

thanks reading this :')

notahujungkaki: tak ada nota dikaki. haha. 

4 comments:

tiQz said...

cuba senyum... nnt tak jadi marah... hehehe!!

~::KUYA HARIS::~ said...

@tiqz

:') dah senyum balik da.haha.

soooooour said...

hidup cuma sekali..so, kita enjoy!

nub said...

jom pukoi orang. harhar