Tuesday, September 20, 2011

Muncul Kembali Tapi...

assalamualaikum.

ehem, rasanya dah beberapa bulan lamanya aku biarkan blog ini tanpa sebarang coretan. ditambah pulak dengan entri-entri santai yang tak keluar pun picta nya. kenapa?! geramnya aku! tak apa, next time aku edit semula dan bagi kamu semua tengok.

oh ya, dah hampir dua minggu aku memulakan semula semester selepas empat bulan berehat dan menternak segala lemak kat rumah. happy? ya, happy sangat sebab dapat jumpa kawan-kawan aku yang manis-manis semuanya. peluk cium mereka sampai puas. haha.

bagi mereka-mereka yang sudi singgah dan folow blog aku ni, terima kasih :') untuk masa sekarang ni tak dapatlah nak singgah atau folow blog kamu-kamu semua sebab rumah tak ada internet. sedang bercita-cita untuk memasangnya *bila agaknya? =="*

thanks for reading this.

notahujungkaki: hari ni ada jamuan raya. aku dan kawan-kawan bergegas pergi jamuan tu, rembat mana yang ada, makan laju-laju sebab fikir ada kelas after tu. setengah jam aje kot. sampai aje kelas, budak-budak memang ada tapi lecturer pulak tak ada. huh! mungkin lecturer lupa daratan kot menjamu selera. haha. peace! :') psssttt---- ni update blog dalam lab. haha.

4 comments:

kura said...

woo. banyak eh lemak masa cuti 4bulan haritu? syabasss! hahah

~::KUYA HARIS::~ said...

@kura

haha XD tahu tak apa. now nak nyah kan lemak. haha :')

amny said...

samala ngn amni..mls nk update....lama gk terbiarkan blog tu..hehe

~::KUYA HARIS::~ said...

@amny

malas + tak ada internet. huhu ^^